PREȚUL GLORIEI - Barbara Taylor Bradford (Carti pentru suflet)

PREȚUL GLORIEI -  Barbara Taylor Bradford  (Carti pentru suflet)
Preț: 28,50 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Format: 13x20
Categoria: Carti Dragoste

DESCRIERE

Acum mai bine de treizeci de ani, a apărut personajul Emma Harte, care a devenit imediat figura iconică a timpurilor noastre arătând tuturor care este Preţul succcesului
Acum o întâlnim pe M, o nouă urmaşă a celebrei femei de succes care ne va cuceri inimile cu siguranţă. Şi astfel începe o nouă eră a familiei Harte.

M nu vrea să-şi clădească viitorul pe renumele familiei şi pleacă singură la New York să se reinventeze. Aici îl cunoaşte pe Larry Vaughan, un îndrăgit actor pe care îl adora din copilărie şi cu care se şi căsătoreşte. Devine imaginea celui mai mare creator francez de modă al momentului.

Totul pare minunat, dar cuplul celebru, care face deliciul presei, nu reuşeşte să aibă linişte. De ce i-ar vrea cineva răul femeii pe care toţi bărbaţii o adoră şi toate femeile o îndrăgesc? Din trecutul lui M reapare un văr psihopat pe care toată lumea îl crezuse mort şi care vrea să se răzbune pe întreaga familie, dar mai ales pe femeile Harte.

Bătălia se dă pe viaţă şi pe moarte, iar cititorul este plimbat pe mai multe fronturi, de la Hong Kong, la Moscova şi Istanbul. Romanul de dragoste se întreţese cu romanul de spionaj. Povestea se derulează pe fundalul unor decoruri accesibile doar celor mai bogaţi dintre bogaţii societăţii actuale.

Cine va triumfa, psihopatul sau M şi familia ei? Suspansul se prelungeşte până la sfârşitul cărţii, iar rezolvarea este una surprinzătoare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.044 sec