Pretuieste viata

Pretuieste viata
Preț: 85,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Memorii/Jurnal

DESCRIERE

Disponibil din 23. 11. 2009
Pe langa marturiile personale, cartea "Pretuieste viata" contine si 60 de articole cu teme dedicate in special femeilor, interviuri cu personalitati din diverse domenii, fotografii realizate de Marius Baragan, dar si un DVD cadou, cu documentarul "Kilimanjaro 2001", realizat de Andreea Marin Banica si Calin Vrabie.

Departe de a fi o incercare de a-mi descoperi veleitati de scriitor sau de a pretinde ca le stiu pe toate peste noapte, cartea din mana ta e bucuria simpla de a-ti impartasi cate ceva din toate cele bune pe care le-am aflat, le-am simtit, le-am trait pe pielea mea si m-au adus, alaturi de lectiile grele de viata, intr-un moment de impacare si de echilibru.

„Pretuieste viata!” nu este cartea mea. Eu sunt doar punctul de pornire. Dar miile de oameni atat de diferiti ca statut, educatie, sensibilitate, mostenire culturala, culoare a pielii, oameni de aici sau din colturi nebanuite de lume care au trecut prin viata mea, pe care i-am ascultat cu luare-aminte si m-au lasat in urma lor mai bogata, sunt cu totii co-autori, alaturi de oamenii cu har care mi-au acceptat invitatia de a scrie pentru a-ti face tie, cititorule, acest dar de intelepciune si experiente, de motivatii si idei benefice, puncte de inspiratie pentru ca tu sa simti ca viata merita traita.
Mama mea a fost Violeta, eu i-am moştenit numele, Andreea Violeta, şi l-am dăruit fiicei mele la rându-mi: Ana Violeta. Când padurile întineresc şi capătă obraji de primăvară, an de an, îmi doresc să păstrăm obiceiul de a culege florile ce ne-au împrumutat numele şi prospeţimea lor, ca pe un elixir al tinereţii fără capăt. Iar cartea pe care o ţii acum în mâinile tale are, discret încrustate în paginile ei, gânduri cu parfum de violete şi suflet din sufletul meu. Cea mai mare mulţumire a mea va fi să ştiu că, după ce o vei fi citit, vei simţi nevoia să o păstrezi pe noptieră, să revii la ea, să o dai mai departe prietenei sau fetiţei tale, pentru că ţi-a adus un strop de inspiraţie, o motivaţie de a merge mai departe şi te-a făcut să simţi din nou că vorbele astea au sevă, au încă un ecou puternic în inima ta: preţuieşte viaţa!
Andreea Marin Banica.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.014 sec