Pregǎtit pentru succes

Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-588-678-0
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 288
Format: 13x20

DESCRIERE

Jeff Keller a absolvit Hamilton College în 1976 şi a obţinut o diplomă în drept la Hofstra University School of Law în 1980. A practicat avocatura timp de 10 ani, apoi s‑a dedicat unei cariere în domeniul motivaţional.

Astăzi este considerat un orator şi un autor de mare succes în valorificarea potenţialului uman. Vreme de 20 de ani, a susţinut prezentări pline de inspiraţie pe tema atitudinii şi a dezvoltării personale, fiind solicitat atât de oamenii de afaceri, cât şi de instituţiile educaţionale şi de asociaţiile profesionale. Este membru al National Speakers Association.

Keller a redactat, timp de 14 ani, un buletin informativ intitulat Attitude is Everything Newsletter, care a primit aprecieri foarte favorabile din partea unor autori renumiţi în acest domeniu, precum Zig Ziglar şi dr. Norman Vincent Peale. De asemenea, este coordonatorul unei publicaţii lunare intitulate The Monthly Motivator, care are rolul de a consolida atitudinea pozitivă şi principiile succesului. Aceste două publicaţii au ghidat mii de oameni în demersul de a-şi explora potenţialul şi a-şi depăşi limitele. Mai mult, Keller a creat un program video intitulat Your Path To Greatness, dar şi un program audio cunoscut sub numele de Success from Soup to Nuts. Iar articolele scrise de el au apărut atât în presa americană, cât şi în cea internaţională.

În prezent, este preşedintele companiei Attitude is Everything, Inc., pe care a fondat-o în 1987 şi care furnizează o întreagă serie de obiecte inscripţionate, pline de culoare, destinate să inspire o atitudine pozitivă — acasă, la şcoală şi la serviciu. În cadrul acestei companii, Jeff Keller colaborează cu diverse organizaţii ce doresc să-şi sprijine liderii şi managerii pentru a deveni persoane cu o atitudine pozitivă în afaceri şi în viaţă.


Traducător: Bogdan Georgescu

Copertă: Griffon and Swans, www.griffon.ro

Anul apariției: 2014

Număr pagini: 288

Format: 13 x 20 cm

ISBN: 978-606-588-678-0

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.3004 sec