Pregatirea concursurilor europene

Pregatirea concursurilor europene
Preț: 59,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 256
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

Concepută pentru pregătirea candidaţilor la diferite concursuri europene (concursul de administrator – toate gradele şi domeniile – şi cel de asistent), precum şi anumite probe de concursuri europene specializate (îndeosebi pentru lingvişti), lucrarea oferă o metodologie şi un antrenament adaptate testelor de preselecţie pe calculator organizate de Oficiul European pentru Selecţia Personalului şi abordează într-o manieră completă două etape cruciale, care sunt însă adesea neglijate de candidaţi: înscrierea online şi constituirea dosarului de candidat.
Acest volum va permite candidaţilor să înţeleagă spiritul concursurilor europene, să se înscrie online, să constituie dosarele şi să redacteze o scrisoare de motivaţie eficace, să înveţe o metodă potrivită pentru fiecare din cele patru probe de preselecţie, precum şi să se antreneze pentru fiecare probă, cu ajutorul sistemului de verificare-corectare pentru a-şi evalua performanţele şi progresele.
Cheia reuşitei la testele de preselecţie pe calculator o constituie antrenamentul metodic şi regulat. Astfel, cartea propune şase serii de teste de raţionament logico-lingvistic, logico-matematic şi abstract pentru o pregătire la cel mai înalt nivel, însoţite de o metodologie şi de corecturi complete. În plus, în continuare sunt prezentate 60 de întrebări de judecată situaţională, pentru a selecta mai bine semnificaţia concretă a competenţelor profesionale evaluate la concursurile europene.
Cartea este tradusă în limba română, pentru a permite vorbitorilor de limba română să se familiarizeze cu exigenţele concursurilor europene.


978-606-18-0010-0
Data aparitiei: 29 Iun 2012
Nr pagini : 256

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.028 sec