Practica avocatiala. Cereri, aparari, cai de atac, concluzii scrise, consultatii, reguli si proceduri interne

DESCRIERE

Data aparitiei: Septembrie 2011

Descriere: Cartea "Practica avocatiala" conţine un număr considerabil de cereri de chemare în judecată, întâmpinări, note de apărare şi căi de atac.

În premieră în România, lucrarea conţine şi textele unor consultaţii avocaţiale, precum şi un capitol cu totul special, dedicat organizării unei societăţi de avocatură.

Redactate minimalist, o parte dintre notele cu privire la viaţa avocaţilor şi problemele cărora trebuie să le facă faţă au fost publicate online pe Juridice.ro, Dreptonline.ro şi website-uri ale Grupului de editură şi consultanţă Rentrop & Straton.

Dacă dumneavoastră, stimate cititor, veţi aprecia parcurgând această carte că nu tot ceea ce am scris este irefutabil, dacă veţi avea alte păreri decât ale noastre cu privire la problemele de drept abordate, vă rugăm să aveţi în vedere că în focul luptei judiciare ies scântei. Toate textele din carte sunt crâmpeie din activitatea reală a avocaţilor. Prelucrarea textelor s-a făcut doar în scop editorial.

Ne-am străduit să publicăm un corp de documente relevante, care să poată constitui o sursă de inspiraţie pentru activitatea practică. Sperăm să putem fi de folos, mai cu seamă generaţiilor de profesionişti ai dreptului care se ridică trăgând după ei în sus întreaga societate românească.

În partea finală a cărţii veţi găsi şi o colecţie de aprecieri cu privire la avocatură şi la relaţiile practicii avocaţiale cu sistemul judiciar şi alte profesii, aprecieri asumate după 17 ani de activitate neîntreruptă în slujba justiţiabilului.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.045 sec