Povesti de dragoste la prima vedere

DESCRIERE

Cinci povesti de dragoste la prima vedere. In prima veti simti parfum de crini regali. In cea de-a doua un puternic miros de terebentina. A treia aduce cu sine adieri de aripi nevazute. A patra ceva "ascuns, cum numai marea" poate sa nasca. A cincea poveste aduce o mare de acoperisuri si o miza.
Cand Gabriel Liiceanu, Adriana Bittel, Ana Blandiana, Nicolae Manolescu si Ioana Parvulescu sunt autorii povestilor, nu-i exclus sa faceti un coup de foudre pentru carte. Bucurati-va in tihna de ea. Face parte dintre acele lucruri rare, care daca n-ar exista ar trebui inventate.
IOANA PÂRVULESCU este la al treilea roman, după Oglinda veneţiană şi Aurul pisicii, pe care a refuzat să le publice. Eseurile ei de reconstituire a atmosferei interbelice (Întoarcere în Bucureştiul interbelic, 2003) şi a vieţii cotidiene dinainte de 1900 (În intimitatea secolului 19, 2005) aveau deja un suflu romanesc, de aceea trecerea spre proză pare a fi făcută cu cea mai mare uşurinţă. Autoarea predă literatura română modernă la Facultatea de Litere din Bucureşti şi este redactor la România literară. A iniţiat şi a coordonat timp de aproape zece ani, la Editura Humanitas, colecţia de literatură universală „Cartea de pe noptieră“.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0524 sec