Politici contabile în condiţiile aplicării Reglementărilor contabile conforme cu Directiva a IV-a a CEE, aprobate prin Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 3.055/2009

DESCRIERE

Pornind de la cerinţele legale şi de la necesităţile practice s-a procedat la elaborarea unui cadru general al politicilor contabile, cuprinzand reguli şi tratamente contabile pentru operaţiuni uzuale ale unui prestator de servicii. Pentru că s-a urmărit ca politicile contabile să fie cat mai cuprinzătoare, s-au prezentat tratamentele contabile posibile şi s-au făcut unele menţiuni cu privire la faptul că societatea comercială are sau nu are in evidenţă elementele respective. Atat administratorii societăţilor comerciale, cat şi economiştii din societăţile comerciale vor găsi in cuprinsul prezentei lucrări elemente de plecare in elaborarea propriilor politici contabile sau pentru imbunătăţirea politicilor contabile pe care le aplică deja.

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5
Va rog in numele meu si al multor altor colegi sa reeditati POLITICI CONTABILE, fiind o carte de mare interes pentru profesionistii din domeniul contabilitatii.
Created in 0.042 sec