Plante medicinale pentru sanatate si frumusete

Plante medicinale pentru sanatate si frumusete
Preț: 29,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2015
Pagini: 175
Format: 14x21

DESCRIERE

Plante medicinale pentru sanatate si frumusete. Ghid practic pentru un mod de viata sanatos - Jessica Houdret

Plantele medicinale sunt accesibile, ieftine si, mai ales, lipsite de efectele adverse ale medicamentelor conventionale.

In acest ghid cu numeroase fotografii explicative, gasesti informatii pretioase despre plantele medicinale, de la uscarea si depozitarea acestora pana la dozajele adecvate si afectiunile pe care le trateaza, precum si sugestii de tratamente pentru infrumusetare pe care le poti face cu ajutorul lor.

Din carte:

Controlul calităţii şi dozajul

Utilizarea in siguranţă a plantelor nu înseamnă doar găsirea remediului corect. Este esenţial să poţi avea încredere în calitatea ingredientelor si să respecţi indicaţiile privind dozajul.

Plante cultivate în casă şi remedii

Există multe avantaj ale utilizăm plantelor pe care le creşti singur, unul dintre cele mai importante fiind acela de a şti că acestea sunt curate şi nu au fost amestecate cu pământ sau cu alte specii ori stropite cu pesticide.

Dacă îţi usuci propriile plante, vei sti cât de proaspete sunt şi că nu au fost contrafăcute cu materiale suspecte. Toate aceste lucruri sunt foarte liniştitoare.

Cumpărarea plantelor pentru remedii

Calitatea este o mare problemă când vine vorba de a cumpăra plante uscate pentru a-ţi face propriile preparate.

Recoltele plantelor sunt supuse variaţiilor naturale, din cauza vremin schimbare şi a condiţilor de dezvoltare, iar unele loturi vor avea o calitate semnificativ mai bună decât altele.

Mai important decât aceasta, una dintre problemele cumpărării plantelor uscate o constitute faptul că sunt uşor de contrafăcut, si au existat cazuri în care ierburi toxice au fost amestecate din greşeală cu plante benefice.

Cumpără întotdeauna dintr-o sursă de încredere, de preferinţâ una în care produsele sunt standardizate sau există anumite garanţii privind controlul calităţii. Reţine că acest lucru nu se aplică la toate sursele de pe internet.

Plante chinezeşti

Au existat unele rapoarte despre loturi de plante chinezeşti importate grav contaminate.

La momentul scrierii acestei cărţi nu există o metodă de incredere care să-ţi certifice siguranţa lor, iar din acest punct de vedere problemele legate de calitate rămân un motiv de îngrijorare pentru sănătate

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.050 sec