Planeta arhontilor - Cristian Terran

Planeta arhontilor - Cristian Terran
Preț: 60,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 333
Format: 13x20
Categoria: Mister

DESCRIERE

V-ati temut vreodata ca personalitatea va este schimbata de forte care nu depind de voi si pe care nu le puteti stapani ori intelege? V-ati facut vreodata griji pentru ca memoria nu parea sa va evoce exact aceeasi imagine a trecutului pe care v-o evocase cu o zi inainte? V-ati pus vreodata intrebari despre creaturile acelea pe care le puteti numi fie Demoni, fie Diavoli, fie Duhuri, capabile sa se raspandeasca in timp si spatiu si sa locuiasca in miezurile fierbinti ale stelelor sau in pustiurile inghetate ce despart galaxiile?
 
Cartea Planeta Arhontilor va ofera o viziune aparte a iluziei care ne inconjoara si de care suntem foarte siguri ca e reala. Este iluzia in care traim controlata de catre forte intunecate? Gnosticii i-au numit Arhonti pe acesti pradatori. Cum ne afecteaza aceste forte, ce tehnologii folosesc, de cand sunt prezenti in vietile noastre, cum putem sa ne aparam de ei?!
 
Daca in urma cu cateva mii de ani scopul principal al manipularii la scara larga era constrangerea individului de a avea acces la cunostinte despre fenomenele subtile, pentru a se incadra in anumite norme psihologice care sa corespunda tiparului colectiv din aria geografica din care facea parte, in prezent se desfasoara acelasi proces, insa la scara larga, planetara, pentru a coagula frecventele tuturor membrilor intr-un camp colectiv ce poate servi unui singur scop.
 
Daca in timpuri stravechi batalia era, in cea mai mare parte, exceptand deocamdata fenomenele cunoscute drept posedare, pentru sufletul omului obisnuit, in prezent se da o lupta pentru ca mintea individului sa fie ocupata cu tot mai multe elemente efemere care sa ii incetineasca anumite capacitati cognitive si sa il conduca spre o gandire de grup urmata de o transformare corporala ce poate pune la dispozitie anumitor forte nu doar sufletul, dar si corpul nostru.
 
Este o batalie pentru sufletele noastre. Depinde de noi daca ne dam acordul.
 
 

Booknation: Pentru persoanele care nu au avut ocazia să te cunoască, ne poți spune câteva lucruri despre tine?
Cristian Terran: Sunt o persoană pasionată de ezoterism de când mă știu. Am crescut cu intenția de a deveni preot dar înainte de a da examenul la seminar am căutat răspunsuri la întrebări existențiale și în alte zone decât cele ale religiei ortodoxe. Atunci am găsit multe aspecte pe care le-am integrat într-o filosofie de viață. Mai târziu viața m-a îndepărtat de acest domeniu extraordinar. Apoi, în urmă cu 9 ani, exact înainte de a împlini 30 de ani, am avut o revelație, o trăire interioară. O conștientizare a vieții și a lumii. O lume așa cum nu este descrisă în filme sau în romanele cu happy-end. Așadar, am plecat pe un drum al cunoașterii. Al cunoașterii interioare. Drum pe care încă sunt și pe care îl urmez în fiecare zi. Această călătorie se vă sfârși odată cu contopirea mea în oceanul energetic viu care există în noi și în jurul nostru.

B. N. Ce ne poți spune despre cartea pe care ai scris-o?
C. T. Planeta arhonților este o carte despre lume, despre oameni, despre legături și conexiuni între subiecte aparent diferite dar care puse cap la cap ne oferă o imagine de ansamblu. O altfel de imagine față de ceea ce am fost învățați la scoală, de către societate, familie, etc. Planeta arhonților este o carte despre conștientizarea legăturilor dintre lumea subtilă și cea materială, o carte care te face să iți pui mai multe întrebări, să cauți să dezlegi puzzle-ul din perspectiva Ta. Pentru că motto-ul cărții este – O carte nu trebuie să dezvăluie lucruri, o carte trebuie pur și simplu să ne ajute să le descoperim! – am păstrat acest lucru de-a lungul fiecărui capitol.

B. N. Care a fost momentul în care ai știut că trebuie să scrii o carte?
C. T. În 2016 am avut o altă revelație, o imagine a unei lumi sumbre, o lume care se îndreaptă către distrugere. Dar nu era vorba despre lumea materială. De data asta era vorba despre Umanitate. Nu oameni, ci acea parte din populația globului care caută, știe, conștientizează că suntem mai mult decât materie – Umanitatea. Astfel, am început să concep o carte pentru a prezenta subiecte ce se găsesc în spațiul public dar nu sunt făcute conexiuni intre ele. Vreo 2 ani am ezitat. Întrebarea care mă frământa era: – Cine sunt eu să le spun oamenilor ce se întâmplă? Apoi, mi-am dat seama că cei care pot și știu să facă ceva în momente de criză și nu acționează, sunt mai vinovați decât cei care nu fac nimic pentru că nu știu ce să facă! Așadar, am început să scriu și am scos cartea în iunie 2019.

B. N. Ce mesaj dorești să transmiți prin această carte?
C. T. Mesajul este personal în funcție de cititori și de capacitatea acestora de a fi deschiși la informații controversate, informații cu o foarte bună bază de susținere dar care nu sunt acceptate de către știința oficială care este împânzită astăzi pe întreg globul. Mesajul este unul de conștientizare în masă, de luare de acțiune, de schimbare a percepției personale, a gândirii clasice. Odată recepționat acest mesaj putem să ne schimbam viață radical. În același timp o să se schimbe și viața celor din jur.

B. N. Ce element crezi că este special în cartea ta?
C. T. Conexiunile. Oamenii au la dispoziție multe informații, în special de când internetul este ceva banal pentru toți. Oamenii citesc din multe sfere de influență – știință, religie, istorie, biologie, geografie, etc. dar de cele mai multe ori nu fac conexiuni între aceste informații. Cartea prezintă conexiuni între aceste domenii și oferă o altă perspectivă a concluziei oficiale despre lumea înconjurătoare.

B. N. Care este cel mai important lucru la o carte, în opinia ta?
C. T. Să îl lase pe cititor la sfârșit cu o stare de împlinire, de conștientizare. Să îl facă să se gândească la acea carte săptămâni în sir. Să deschidă în el dorința de a aprofunda subiectele citite. Ca și în viață, să vrea să meargă mai departe, în cazul ăsta pe drumul deschis de către autor!

B. N. Există vreun citat în cartea ta cu care să te mândrești?
C. T. „Nu credeți nimic! Căutați adevărul singuri!” – este citatul meu preferat pe care îl folosesc în toate conferințele și discuțiile cu oamenii! Este un îndemn de a lua lucrurile în serios și de a analiza fiecare aspect social, politic, economic, religios, ezoteric al vieții.

B. N. Ai scris o carte pe care nu ai publicat-o?
C. T. Momentan scriu a treia mea carte – Bătălia pentru suflete. După Planeta arhonților, anul acesta am scos de sub tipar a doua carte – Demonul roșu. O carte care a fost inspirată din altă „viziune” care se concretizează acum pe planetă. O viziune a unui sistem de control material și subtil ce dorește să restrângă tot mai multe drepturi ale oamenilor.

În Demonul roșu am completat oarecum unele spații lăsate în mod deliberat libere în Planeta arhonților. Așadar, se poate spune că Demonul roșu e oarecum o continuare la Planeta arhonților.

Bătălia pentru suflete vă fi complet diferită. Va fi o carte cum nu a mai fost scrisă în România. O carte pe care o pregătesc de ceva timp.

B. N. Cu ce editură ai publicat cărțile și de ce ai ales-o?
C. T. Cărțile mele sunt publicate la editura Rotipo, Iași. Am ales această editură datorită condițiilor avantajoase atât pentru mine cât și pentru ei și pentru că îți oferă o libertate pe care alte edituri nu o dau. Profesionalismul lor este un alt aspect pe care l-am luat în calcul când am ales să lucrez cu dumnealor.

B. N. Ce crezi că lipsește pieței de carte din România?
C. T. Scriitori români. Și edituri care să îi sprijine. Agenții de publicitate care să promoveze valorile romanești. E adevărat că unii scriitori străini au succes și pentru că sunt promovați intens. În Romania se preferă mediatizarea valorilor internaționale în detrimentul celor locale. Oamenii citesc. Depinde de ce le pui în față – un autor străin sau unul autohton.

B. N. Unde îți pot urmări cititorii noștri activitatea și de unde pot cumpăra cărțile?
C. T. Momentan lucrez cu o echipă pentru a deschide un sait care va fi la adresa – www. conspiratiisimistere. ro. O platformă care vă îngloba informații din domenii diferite, informații care sunt lăsate în umbră de către media oficială.

Pe Facebook pe contul Cristian Terran îmi spun părerile despre multe aspecte ale vieții cam în fiecare zi. Tot acolo organizez conferințe online pe platforme de specialitate cum ar fi Zoom, la care participă sute de persoane – gratis.

Cărțile se pot achiziționa de la magazinul online al editurii Rotipo – Librero. ro, de pe saitul Carticusens. ro și mai nou de la librăria online Libris.

Există și o Ediție de colecție a cărților pe care cititorii o primesc cu autograf din partea mea. Ediția de colecție este varianta cu coperta cartonată și hâtrie volumetrică, galbenă. Pentru aceste comenzi, cititorii trebuie să îmi trimită mesaj personal pe contul de facebook – Cristian Terran.

B. N. Câteva cuvinte de final pentru cititorii Booknation. ro?
C. T. Cititul este o artă! În primul rând vă mulțumesc vouă, celor de la Booknation pentru ceea ce faceți! Cititorii sunt cei care aleg și odată intrați aici înseamnă că au dorința de a căuta, de a citi, de a-și dezvolta capacitatea de analiză. Sper că această dorință să fie cât mai mare în rândul oamenilor. Sper că tot mai multe persoane să conștientizeze ce mare impact îl are asupra noastră cititul și să insufle asta și celor din jur.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.076 sec