Pistolarul -Turnul intunecat

Pistolarul -Turnul intunecat
Preț: 48,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 256
Format: Hardcover 16,5x24 mm
Categoria: Romane

DESCRIERE

Primul volum din saga Turnul Întunecat

La vârsta de nouăsprezece ani, Steve s-a hotărât să scrie o poveste similară cu cea din Stăpânul inelelor de J.R.R. Tolkien. Westernul legendar regizat de Sergio Leone, Bunul, răul şi urâtul, şi un poem de Robert Browning, Childe Roland to the Dark Tower Came, l-au inspirat să scrie „ceva ce conţinea sentimentul de aventură şi magie din seria lui Tolkien, dar pe fundalul western aproape absurd de măreţ al lui Leone”, o epopee de o „măreţie apocaliptică”. Treizeci şi trei de ani mai târziu, magnus opus la care a lucrat întreaga viaţă a fost finalizat. Este povestea lui Roland Deschain, ultimul pistolar, şi a călătoriei sale spre Turnul Întunecat.

„Plasată într-o stranie lume paralelă, cu o imagistică vizuală hipnotică şi personaje de neuitat, seria TURNUL ÎNTUNECAT este creaţia cea mai vizionară a lui King, un amestec magic de science fiction, fantasy şi horror, care îi încununează întreaga operă.”
Barnes & Noble

„Dacă vă va vrăji Turnului Întunecat, fie şi numai un pic, socotesc că-mi voi fi făcut treaba – care a început în 1970 şi s-a încheiat în bună parte în 2003. Totuşi, Roland ar fi primul care să atragă atenţia că o perioadă ca aceasta înseamnă foarte puţin. De fapt, când te afli în căutarea Turnului Întunecat, timpul nu mai are nici o măsură.”
STEPHEN KING

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.018 sec