Pictează vântul

Pictează vântul
Preț: 34,34 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 208

DESCRIERE

Maya trăiește ca o prizonieră. În casa bunicii din California, toate sunt interzise: prietenii, distracția, până și amintirile. Iar viața ei este clădită pe minciuni: minciuni pe care i le zice bunica despre mama decedată a copilei, minciuni spuse și de Maya ca să impresioneze ori să manipuleze.

Apoi se mută în uriașa sălbăticie din Wyoming, unde o așteaptă familia mamei sale – oameni de treabă, dar aspri care nu tolerează deloc minciunile. O provoacă pe Maya să înfrunte adevărul despre cine este ea cu adevărat. Tot acolo așteaptă un misterios mustang bălțat, Artemisia: în relația cu iapa stă ascunsă cheia libertății Mayei. Spre a o găsi, Maya trebuie să riște totul, chiar și propria-i viață.

 

 

În Pictează vântul o cunoaștem Maya, al cărei nume înseamnă ”o călătorie pe cale să înceapă”. Știm asta, pentru că mama ei a lipit cândva pe o fotografie o bucățică de hârtie ruptă dintr-o carte cu nume pentru copii. Mama nu mai e, a murit într-un accident împreună cu tatăl fetiței, iar singurele lucruri pe care Maya le are de la ea sunt o fotografie și o c

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0191 sec