Piază rea

Preț: 14,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 368

DESCRIERE

«Copleşitor, incitant şi construit cu o limpezime de gheaţă – întocmai ca peisajul nordic pe care îl descrie.» Literary Review

Deşi aflat departe de agitaţia metropolei suedeze, orăşelul Fjällbacka este din nou scena unor întâmplări stranii. Detectivul Patrick Hedström este chemat să investigheze un accident de maşină. Atunci când un al doilea accident similar are loc, Hedström începe să se întrebe dacă nu cumva are de-a face cu un criminal. În acelaşi timp, în Fjällbacka soseşte o echipă de televiziune pentru a filma o emisiune de tip reality-show. Atenţia mediatică de care se bucură aşa-zisele staruri – nişte tineri cu probleme şi adeseori cu un comportament revoltător – îl face pe Hedström să se gândească la o posibilă legătură între ucigaş şi fenomenul respectiv.
Când, în urma unei petreceri la care se consumă cantităţi uriaşe de alcool, una dintre concurente este găsită moartă, lucrurile se complică pentru Patrick şi echipa sa: dintr-odată sunt nevoiţi să-şi facă meseria în lumina reflectoarelor şi sub ochii presei. Hanna, o poliţistă atrăgătoare, este cea mai nouă membră a echipei, iar rolul ei în poveste se va dovedi covârşitor.

«Romanele Camillei Läckberg au în comun o dozare abilă a ingredientelor: intriga neaşteptată, evocarea vieţii idilice a comunităţii din Fjällbacka (nelipsită însă de evenimente tragice), precum şi povestea de dragoste dintre detectivul Patrick Hedström şi scriitoarea Erica Falck.» The Independent

Camilla Läckberg s-a născut în 1974 și este cea mai populară scriitoare suedeză de romane poliţiste. Piază rea este al patrulea titlu dintr-o serie de şapte romane (Seria Fjällbacka) ce s-au bucurat de un succes enorm de piaţă şi de o presă foarte bună. Această serie este în curs de publicare în peste 30 de ţări. De aceeaşi autoare, la Editura TREI au mai apărut Prinţesa gheţurilor, Predicatorul şi Cioplitorul în piatră.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0140 sec