Petrecerea

Petrecerea
Preț: 19,99 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 176
Categoria: Carti Dragoste

DESCRIERE

Data apariţie: 19 septembrie 2011

Cu două fiice gemene absolvente de liceu, un fiu student la Dartmouth şi un copil de grădiniţă din a doua căsătorie, avocata Olympia Crawford Rubinstein pare capabilă să rezolve orice problemă cu graţie şi umor. Totul până într-o frumoasă zi de mai, când primește o invitaţie pentru fiicele ei la cel mai exclusivist bal de debut din New York, iar lucrurile o iau complet razna.

Pentru Harry, soţul ei, ideea unui bal simandicos este respingătoare. Veronica, fiica rebelă, pare încântată să participe, iar sora ei geamănă, Virginia, se gândește deja la rochia perfectă. Fostul soţ al Olympiei îşi face şi el apariţia, văzând în acest bal ocazia perfectă pentru un conflict în familie. Ca și cum n-ar fi fost de-ajuns, Charlie, fiul student, se află într-un punct-cheie al vieţii sale şi are nevoie de mama lui mai mult ca oricând.

Pendulând între criza fiului și suferința fiicei părăsite de iubit, între varicelă și dezbaterile politice din propria casă, Olympia este pe punctul de a ceda..., când o serie de evenimente neaşteptate transformă o noapte dezastruoasă într-una magică. Pe măsură ce se vindecă răni vechi, se rup bariere și se nasc noi tradiţii, un bal al debutantelor devine elementul catalizator pentru schimbare, acceptare şi dragoste.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.047 sec