Persuasiunea mascată. Tactici şi trucuri psihologice pentru învingători

Persuasiunea mascată. Tactici şi trucuri psihologice pentru învingători
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 240

DESCRIERE

Ne place să credem că, atunci când luăm hotărâri, cântărim cu grijă toate variantele, cercetăm toate posibilităţile şi facem cea mai bună alegere pe baza examinării raţionale a faptelor concrete. În realitate, o mare parte din deciziile noastre sunt luate la nivel subconştient, pe baza unor trăiri afective de care s-ar putea să nici nu fim conştienţi. Înţelegerea şi gestionarea acelor trăiri afective subconştiente constituie cheia artei persuasiunii.

Observând comportamentul uman şi făcând predicţii în privinţa lui, putem învăţa să reacţionăm şi să canalizăm comportamentul altora prin cuvintele potrivite şi prin limbajul corporal potrivit. Dacă vrei să afli cum să-i convingi pe oameni să cumpere produsul tău, să-şi aducă o contribuţie la cauza pe care o susţii sau să voteze candidatul promovat de tine, această carte conţine soluţiile.

Persuasiunea mascată sintetizează cele mai recente cercetări din domeniul psihologiei, lingvisticii, tacticilor de vânzări şi al comunicării interpersonale, dezvăluind astfel cele mai eficiente metode de a convinge consecvent şi eficient pe oricine, practic, în orice privinţă.

 

„Cartea este o adevărată comoară de idei pe care le puteţi folosi pentru a transforma un «nu» într-un «da» aproape instantaneu – în orice situaţie de vânzări, de exemplu.”

Brian Tracy, guru motivaţional,

autorul cărţilor Legile universale ale succesului,

 

Cum să ajungi supervedetă de vânzări, Carieră şi caşcaval

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.043 sec