Personalitate Puzzle. Studiaza personalitatea fiecaruia si vei avea un loc de munca productiv, bine organizat, captivant si reconfortant!

Personalitate Puzzle. Studiaza personalitatea fiecaruia si vei avea un loc de munca productiv, bine organizat, captivant si reconfortant!
Preț: 37,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 302
Format: 14x20
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Continuarea celebrului best-seller Personalitate Plus.
Este normal sa te adresezi unui om in limba tarii in care s-a nascut daca vrei sa te faci inteles. De ce nu v-ati stradui sa intelegeti, sa invatati si sa folositi un limbaj potrivit personalitatii celui cu care vreti sa comunicati?
In Personalitate Puzzle este imaginat un puzzle al personalitatilor. fiecare piesa din puzzle este de fapt o personalitate anume; un individ unic prin combinatia temperamentala care il caracterizeaza si care il face sa functioneze mai eficient intr-un anume loc sau mai putin eficient intr-un altul. Toate din puzzle combinate pot alcatui in final o imagine armonioasa daca studiati si depuneti efortul necesar intelegerii caracteristicilor temperamentale ale indivizilor din imediata vecinatate.
Veti descoperi compatibilitatile intre indivizi si posturile pe care le detin sau reponsabilitatile pe care le au, veti gasi locul ideal al fiecaruia pentru ca echipa sa funtioneze cu o eficienta sporita. Personalitate Puzzle creaza puntea de legatura intre dumneavoastra si cei din jur printr-un limbaj potrivit personalitatii celui cu care vreti sa comunicati!

Despre autori
Florence Littauer este experta in domeniul personalitatilor, sustine foarte multe conferinte motivationale, de autocunoastere, de comunicare si a scris 30 de carti intre care 18 au atins recordul de vanzare de peste 1 milion de exemplare. Printre ele sunt Personalitate Plus si Personalitate Puzzle.
Marita Littauer este si ea o oratoare profesionista cu o experienta de 20 de ani in domeniu. Autoare a noua carti este presedinta companiei CLAA Services Inc. care instruieste si promoveaza oratori si autori.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.042 sec