Personalitate Plus succes profesional - Cum sa reusesti alaturi de oricine

Personalitate Plus succes profesional - Cum sa reusesti alaturi de oricine
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 289
Format: 13x20

DESCRIERE

Personalitate Plus succes profesional - Cum sa reusesti alaturi de oricine - Florance Littauer, Rose Sweet


…indiferent unde muncesti exista oameni cu care trebuie sa te intelegi si fara de care nu-ti poti duce treaba la bun sfarsit.

Dar stii oare cat sta in puterea ta sa colaborezi cu oricine?

Pentru aceasta este suficient sa citesti Personalitate Plus succes profesional - Cum sa reusesti alaturi de oricine ai lucra si sa descoperi cum sa folosesti forta personalitatii in avantajul tau.

Oricat de priceput ai fi la "citirea" oamenilor, ti s-a intamplat si tie sa ramai mut de uimire ( ori chiar de revolta!), neintelegand de ca fac unii oameni ceea ce fac..

In aceleasi conditii de viata, chiar fiind nascuti si crescuti in aceleasi familii, oamenii actioneaza uluitor de diferit. Unii sunt plini de energie si gata sa rastoarne lumea pentru a o reconstrui imediat conform propriilor planuri, altii sunt gata sa accepte orice, doar pentru a mentine totul "asa cum a fost din totdeauna".

Unii inspira stabilitate si siguranta prin echilibrul perfect in care se afla cu ei insisi si cu cei din jur in vreme ce altii par adevarate cazane sub presiune, clocotitori si gata sa explodeze efervescent la cea mai mica stimulare...

De mai bine de 25 de ani bestsellerele Personalitate Plus sunt lectura obligatorie pentru angajatii multor mari companii care fac eforturi reale pentru asigurarea unui mediu de munca prielnic cresterii productivitatii.

…lucrarea Personalitate Plus Succes Profesional iti arata cum poti si tu sa reusesti alaturi de oricine ai lucra dand atentie diferentelor de baza dintre personalitati.

Vei afla ce se intampla cand trasaturile temperamentale innascute sunt ignorate si cum poti combina oameni diferiti pentru a avea un loc de munca plin de energie si armonie.

Indiferent ca esti managerul unui mare departament, ca esti propietar al unei afaceri, ca ai o colaborare online sau faci voluntar o activitate la scoala copilului ceea ce vei intelege citind aceasta carte va revolutiona relatiile tale de munca.

Cunoscand temperamentele vei putea vedea trasaturile diferite ale celorlalti ca un avantaj si nu-ti vei petrece toata viata asteptand ca ei sa se schimbe sau consumandu-ti energia straduindu-te sa-i schimbi si sa-I faci sa devina la fel de minunati ca tine.

Membrii unei echipe eficiente nu doar se tolereaza unii pe altii, dar se respecta cu adevarat si isi recunosc si isi accepta unii altora talentele.

…………………………..

Despre autor:

Florence Littauer este experta recunoscuta in studiul influentei temperamentului innascut asupra personalitatii. In calitate de presedinta a societatii CLASS Speakers Inc, Florence Littauer calatoreste peste tot in lume si preda despre sanatatea emotionala in cadrul unor seminare si cursuri de instruire.

De asemenea ofera consultanta si tine conferinte pe probleme motivationale in scoli, mari companii si organizatii guvernamentale. Este autoare a 27 de carti, traduse in peste 20 de tari. Dintre acestea, Personalitate Plus a fost vanduta in peste un million de exemplare numai in SUA.


DIN CUPRINS:


Prezentarea personajelor

Partea 1. O trecere in revista a tipurilor de temperament

Capitolul 1
Cine a inventat tipurile de temperament

Capitolul 2
Te nasti cu o anumita personalitate

Capitolul 3
Necesitatile emotionale ale fiecarui tip de temperament

Capitolul 4
Nuantele temperamentelor

Capitolul 5
Temperamente combinate

Partea 2. Cum sa colaborezi cu anumite tipuri de comportament

Capitolul 6
Temperamentul popular-sangvinic

Capitolul 7
Temperamentul puternic-coleric

Capitolul 8
Temperamentul perfect-melancoolic

……………………

Autori:

Florance Littauer
Rose Sweet

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0286 sec