Perceptiile unui nonconformist - David Icke

Perceptiile unui nonconformist - David Icke
Preț: 65,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 650
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Perceptiile unui nonconformist - David Icke

Oamenii de ştiinţă chinezi au prelevat probe de material genetic din lichidul pulmonar al doar câtorva persoane şi au pretins apoi că au descoperit o „nouă* boală, deşi probele aveau un conţinut divers, ca să nu spunem că erau irelevante. Nu a fost produsă nicio dovadă a existenţei unui „virus'', tocmai din motivele expuse în ultimele două capitole. Nu s-a demonstrat niciodată (a) că „virusul'' există şi (b) că „virusul'' provoacă vreo boala...
Succesiunea nefastă a înşelăciunilor
Dacă spui adevărul, nu mai este necesar să-ti aminteşti nimic Mark Twain
 
In contextul pe care l-am prezentat până acum, succesiunea de  evenimente care ne-a dus de la un „virus" inventat în China cea controlată de Ocultă la sfârşitul anului 2019 la această pervertire de-a dreptul Eseistă a societăţii umane poate fi văzută şi  înţeleasă într-un context cu totul nou.

 Ni s-a spus că o boală mortală a izbucnit în Wuhan şi mass-media mondială şi-a început campania (coordonată de psihologi comportamentalişti, după cum vom vedea) pentru a îngrozi po- pulaţia şi a o determina să se supună fără crâcnire.
 
Ni s-au arătat imagini cu chinezi care se prăbuşeau pe stradă - fapt ce nu s-a  petrecut niciodată în Occident - chipurile, din cauza acelei boli  cumplite. în primele zile, când pretinsele cazuri de boală şi decesele erau puţine, registrul reacţiilor generate de frică bătea în zona isteriei în bună parte din mass-media, iar acest fapt avea să pătrundă în naraţiunea mediatică ce era una şi aceeaşi în întreaga lume.
 
Adevărata poveste era cu totul diferită, dar nu ni s-a dezvăluit niciodată aceasta. Guvernul chinez, care este de fapt unul dintre cele mai mari centre de operaţiuni globale ale Ocultei, a declarat că ar fi descoperit o nouă boală cu simptome asemănătoare gripei şi pneumoniei, dar ce coincidenţă, tocmai într-un oraş cu un aer atât de toxic, încât era deja covârşit de cazurile de îmbolnăvire cu simptome asemănătoare gripei, pneumoniei şi bolilor respiratorii.
 
Oamenii de ştiinţă chinezi au declarat că ar fi vorba despre un nou coronavirus, pe care l-au numit Sars-Cov- 2, şi că acesta ar provoca o boală pe care au etichetat-o drept „Covid-19''. Nu a existat însă nicio dovadă în acest sens, iar,, virusul* nu a fost niciodată, nici până în prezent, izolat şi secvenţiat şi nici nu i s-a determinat codul genetic. în realitate, totul a fost de la început o ficţiune generată cu ajutorul calculatorului.
 
Poveştile cu „denunţători'' chinezi care afirmau că cifra deceselor a fost manipulată sau că „noua boală* avea legătură cu laboratorul biologic din Wuhan au dat o direcţie prestabilită principalelor canale mass-media, dar şi canalelor alternative de ştiri, tocmai pentru a ascunde adevărul gol-goluţ - acela că nu exista de fapt niciun „virus''.
 
CUPRINS:
 
Capitolul 1 Eu gândesc          
Capitolul 2 Percepţiile unei conştiinţe neconformiste
Capitolul 3 Operaţiunea „falsul opozant”   
Capitolul 4 „Covid”: Catastrofa calculată  
Capitolul 5 Nu există niciun „virus”
Capitolul 6 Succesiunea nefastă a înşelăciunilor  
Capitolul 7 Războiul împotriva conştiinţei tale
Capitolul 8 „Reeducarea” sănătăţii psihice   
Capitolul 9 Trebuie să facem vaccinul?   
Capitolul 10 Omul 2. 0         
Capitolul 11 Cine controlează Oculta?  
Capitolul 12 Cum scăpăm de Wetiko    

PostScriptum    .  
Anexă  
Bibliografie  

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0192 sec