Pentru a deveni o carte vie - Omraam Mikhael Aivanhov

Pentru a deveni o carte vie - Omraam Mikhael Aivanhov
Preț: 55,65 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-8184-11-4
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 454
Format: 15x22

DESCRIERE

Pentru a deveni o carte vie. Elemente de autobiografie

Artistii creeaza opere exterioare lor dintr-o materie exterioara lor; ei isi concentreaza eforturile tocmai asupra acestei materii exterioare si fac minuni. Dar am sa va spun ca, pentru mine, adevaratul artist este acela care e capabil sa se ia mai intai pe sine ca materie a creatiei sale. Toate metodele vietii spirituale ii stau la dispozitie pentru a-l ajuta si a-l inspira in aceasta munca.
In lumea psihica putem fi muzicieni, poeti, arhitecti, sculptori etc. Toate artele sunt cuprinse in munca discipolului Stiintei initiatice. Ce descoperire am facut in ziua in care am inteles ca puteam sa lucrez asupra unei materii care nu-mi era straina, propria mea materie. De aceea, nu fac altceva decat sa-mi scriu propria carte, adica sa ma scriu pe mine; niciodata n-am scris altceva in afara de aceasta carte, care sunt eu. Veti spune: «Si atunci, cartile dumneavoastra, pe care le citim?» Nu le scriu eu, am incredintat aceasta munca anumitor persoane. Eu ma ocup doar sa-mi scriu propria carte si vorbesc, stiind ca a vorbi inseamna si a scrie. Da, vorbesc, straduindu-ma sa intiparesc in sufletele voastre scriituri celeste.
... Fiindca fiecare dintre voi e, la randul lui, o carte - o carte pe care el insusi o scrie: gandurile, sentimentele sale traseaza literele unei scriituri care se va grava in materia corpurilor sale subtile. Asadar, sa deveniti o carte vie, iata, de acum o munca pentru voi. Straduindu-va sa faceti aceasta munca, veti exercita o influenta benefica asupra tuturor celor care se vor apropia de voi. Pentru ca si aceasta inseamna iubirea fraterna. - Omraam Mikhael Aivanhov

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.046 sec