Pe culmile succesului

Pe culmile succesului
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Format: 13X20

DESCRIERE

Cel mai convingator si mai apreciat orator al timpurilor noastre, Zig Ziglar, a conceput manualul care va ajuta sa va examinati mintea si spiritul, pentru a elimina "gandirea imbacsita" si a evita "impietrirea atitudinii".
Ziglar ne ofera, fara rezerve, crezul sau imbatabil: Puteti avea tot ce va doriti in viata daca va ajutati semenii sa-si vada visurile implinite.
Filozofia de viata a unuia dintre cei mai cunoscuti autori motivationali, talmacita in nenumarate limbi straine si renascuta de peste cincizeci de ori de sub tipar, este expusa cu minutiozitate si sustinuta de exemple graitoare, menita fiind sa explice pas cu pas formula deja verificata a evolutiei individuale si a succesului personal.
Lectura va dezvalui importanta unor trasaturi valoroase precum cinstea, loialitatea, credinta, integritatea si caracterul personal, va lamuri valoarea unei imagini de sine favorabile si va da la iveala trucurile despre cum o putem dobandi. Va revela, de asemenea, motivul pentru care obiectivele personale joaca un rol esential in obtinerea succesului si ii va invata pe cititori cum sa-si stabileasca si sa-si realizeze propriile obiective, dar si sa cultive relatii sanatoase cu semenii lor.
Succesul nu este o destinatie, ci o calatorie, si acum va puteti bucura de fiecare pas.
Exista o categorie de oameni care nu s-au nascut pe drumul spre succes, care trebuie sa munceasca mai mult pentru a ajunge acolo, si care la un moment dat in viata (de preferat mai devreme decat mai tarziu) si-au dat seama ca sunt destule aspecte ale vietii lor pe care trebuie sa le imbunatateasca, pentru a nu apela la sfaturile si indrumarile celor mai avizati decat ei.

Zig Ziglar a scris acest "manual" pentru cei din categoria de mai sus. De ce a facut asta? Pentru ca pentru a ajunge unde este acum, a avut nevoie la randul sau de ajutorul celor care reusisera in viata, si pentru ca crede, asa cum spune si pe prima pagina a cartii sale, ca "puteti obtine tot ce va doriti in viata daca va ajutati semenii sa isi implineasca visurile".

Autorul vede calea spre succes ca fiind formata din sase trepte, care trebuie parcurse in ordine, si care nu pot fi "sarite": imaginea de sine, relatiile cu cei din jur, obiectivele, atitudinea, munca si dorinta. Si cui gandeste deja "altul care crede ca are formula succesului", si se intreaba cu scepticism daca sa continue sa citeasca recenzia de fata, ii pot spune ca daca exista vreo modalitate de a teoretiza drumul spre succes, nu cred sa existe una mai buna decat a lui Ziglar...
Citeste mai mult...
Biografia autorului Ziglar, Zig
Zig Ziglar (n. 1926) este una dintre autoritatile de vârf din domeniul motivational.
S-a nascut într-o zona rurala din Alabama, iar mai târziu familia sa s-a mutat în Yazoo City, statul Mississippi. S-a înrolat în Marina americana, iar dupa lasarea la vatra, în 1946, a studiat la University of South Carolina. Curând însa, a abandonat facultatea si a început sa vânda vase de aluminiu pentru Wearever Aluminum Company.

În 1968, a devenit vicepresedinte si director de training la Automotive Performance Company, mutându-se la Dallas, Texas. În 1970, si-a început cariera de conferentiar...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.033 sec