Pe cind eram doar niste pusti

Pe cind eram doar niste pusti
Preț: 29,95 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-46-4450-6
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 296
Format: 13x20

DESCRIERE

Traducere din limba engleza si note de Casiana Ionita

„Cea mai impresionanta carte de memorii a unui star rock de la aparitia Cronicilor lui Bob Dylan.” (Chicago Tribune)

Pe cind eram doar niste pusti, autobiografia lui Patti Smith, surprinde cu onestitate si sensibilitate viata clocotitoare din New Yorkul anilor ’60-’70. Totul se petrece in ecourile dorintei de pace si libertate sociala si sexuala din epoca, ale protestelor impotriva razboiului din Vietnam. In vreme ce formatii celebre ca The Rolling Stones sau The Doors isi tin concertele si legende ale rockului precum Jimi Hendrix sau Janis Joplin isi impart faima cu tabloidele ce scriu despre crimele cutremuratoare ale lui Charles Manson, scriitoarea trece prin peripetiile tineretii si prin stradaniile de-a face ceva semnificativ cu viata ei. Cititorul are astfel prilejul sa patrunda in lumea artistilor excentrici de la faimosul Chelsea Hotel si in universul magic al relatiei de iubire si prietenie cu fotograful Robert Mapplethorpe. Cartea a fost distinsa chiar in anul aparitiei cu National Book Award for Nonfiction, ajungind in scurt timp un bestseller international.

„Un portret impresionant al artistei la tinerete si un profil vibrant al iubitului de odinioara, Robert Mapplethorpe, Pe cind eram doar niste pusti este de fapt o poarta minunata spre zorii artei lui Patti Smith.” (Los Angeles Times)

„Citind relatarea legendei rock Patti Smith despre relatia ei cu fotograful Robert Mapplethorpe, e greu sa nu crezi in destin. Cum altfel sa-ti explici intimplarea care i-a adus impreuna?” (People)

„O imagine fermecatoare a New Yorkului boem de la sfirsitul anilor ’60 si inceputul anilor ’70.” (The New York Times Book Review)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0114 sec