Pe ape si mai tulburi

Pe ape si mai tulburi
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Anul publicării: 2011
Pagini: 400
Format: 13x20

DESCRIERE

Pirati! Barba-Neagra! Voodo! Fantana Tineretii! Si cartea care a inspirat filmul "Piratii din Caraibe 4".

Jack Shandy si vestitul pirat Barba-Neagra, calatoresc impreuna spre teritorii de vis, la capatul carora ii asteapta Fantana Tineretii.

Orson Scott Card: "Povestea promite minuni si orori, si le ofera pe toate".

În anul 1718, arhipelagul Caraibelor e o lume înca noua, tainica, incitanta, virgina, un paradis al piratilor si al vrajilor.

Barba-Neagra, al carui suflet este stapanit de fantome, a construit un imperiu maritim al piratilor, in care lupta si cei vii si cei morti, un imperiu guvernat de credinte vodoo....

În acest univers al piratilor si al vrajitorilor, bântuit de fantome si de zombi, ajunge din întâmplare John Chandagnac.

Nascut in Europa, de meserie artist-papusar, porneste spre Jamaica pentru a recupera o mostenire furata.

Capturat de pirati, va avea de ales: sa se alature echipajului sau sa fie ucis si, binenteles, o viata de pirat este mai buna decat nimic.

John Chandagnac, acum cunoscut sub numele de Jack Shandy, va invata sa mânuiasca velele, sabia de abordaj, pistolul si tunul, devenind unul din piratii asociati ai lui Barba-Neagra.

Intre piraterie si vrajitorie, intre tradare si acte de eroism, Pe ape si mai tulburi este povestea lui Jack Shandy si a lui Barba-Neagra, a capitanilor-pirati, a trupurilor fara suflet si a sufletelor fara trup, ajunsi, dupa nenumarate lupte si aventuri, la Fantana Tineretii.

Un roman strabatut, de la un capat la celalalt, de firele rosii ale unor povesti de dragoste, mai mult sau mai putin bizare: povestea lui Benjamin Hurwood, care doreste cu sa-si readuca la viata sotia moarta si povestea fiicei lui, Beth Hurwood, pe care o doresc trei barbati: vestitul Barba Neagra, piratul-rege, stapânul neîncoronat al Marii Caraibelor, Leo Friend, ucenicul-vrajitor, obez si frustrat, si John Chandagnac, hotarât sa o salveze de vrajile care se tes in jurul ei.

Pentru a o elibera, Jack Shandy este obligat sa se foloseasca de sabie, de magie neagra si chiar de teatrul cu papusi.

Pe ape si mai tulburi este un roman intunecat ca jungla din Haiti si dinamic ca o furtuna in Caraibe, un roman construit cu atata maiestrie, incat si un istoric al sau un vrajitor-shaman il poate savura.

Despre autor:

Tim Powers este considerat un mare maestru al "istoriilor secrete" si al miturilor repovestite fiind recompensat de doua ori cu premiul World Fantasy Award si nominalizat, de nenumarate ori, la premiile Hugo, Locus si Nebula.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.045 sec