Pe aici au trecut Cuţitarii

Pe aici au trecut Cuţitarii
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 352
Categoria: Romane

DESCRIERE

Premiul Pulitzer pentru Ficţiune, 2011

Timpu-i un Cuţitar viclean.
Crezi că poţi să-i reziști?

Din Africa până în Napoli, New York și San Francisco, de la producători muzicali la generali vinovaţi de genocid, Jennifer Egan reușește să ţeasă cu vervă și rafinament vieţile personajelor sale. Urmărim viaţa lui Bennie Salazar, un mogul al showbiz-ului, și a Sashei, mult mai tânăra lui asistentă: un road-movie prin muzica punk a tumultuoșilor ani ’70, prin suburbiile de azi ale New York-ului, prin vieţi încărcate de eșecuri trecute și dezamăgiri viitoare.
Pe aici au trecut Cuţitarii este o poveste despre timp și muzică, despre supravieţuire, despre mecanismele ce se pun în mișcare atunci când destinele noastre se intersectează.
Într-o varietate de stiluri și pendulând între tragedie și satiră, Jennifer Egen vorbește despre iminenţa autodistrugerii căreia îi facem faţă sau în faţa căreia cedăm, precum și despre nevoia umană fundamentală de izbăvire.

Jennifer Egan s-a născut în Chicago și a copilărit în San Francisco. A studiat literatura engleză la Universitatea din Pennsylvania și a publicat proză scurtă în mai multe reviste celebre: The New Yorker, Harper’s, Zoetrope: All-Story, Ploughshares, Harpers, Granta și McSweeney’s. Este autoarea romanului The Invisible Circus, care a fost adaptat pentru marele ecran, în 2001, având-o în rolul principal pe Cameron Diaz, a romanului Look at Me, aflat pe lista scurtă a National Book Award, a volumului de povestiri Emerald City and Other Stories și a bestsellerului The Keep. Romanul Pe aici au trecut Cuţitarii a câștigat, în 2011, Premiul Pulitzer pentru Ficţiune, National Book Critics Circle Award și LA Times Book Prize

„O povestitoare teribil de inteligentă. Un roman de o extremă virtuozitate." -- New York Times, BestBooks of 2010

„Un roman-mozaic de o frumuseţe izbitoare." -- Booklist

„Un regal de îndrăzneală tehnică și de sensibilitate umană." -- WashingtonPost

„O carte cu adevărat miraculoasă... Pe aici au trecut Cuţitarii este noul roman-cult al prozei americane contemporane." -- Time Magazine, BestBooks of 2010

„Incredibil de ambiţios... un tur de forţă." Q, The Oprah Magazine

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.046 sec