Pasiune Obsesiva

Pasiune Obsesiva
Preț: 39,79 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 554
Format: 13x20
Categoria: Romane

DESCRIERE

“Născută la München, Vera Mueller nu avea decât 13 ani când Noaptea de Cristal i-a distrus lumea în care trăia, smulgând-o din sânul familiei şi forţând-o să fugă din ţară spre a fi în siguranţă. Singură şi îngrozită, se temea că viaţa i s-a sfârşit. De fapt,viaţa ei abia începea. Din haosul războiului s-a născut o pasiune imposibil de stăpânit, pasiunea de a supravieţui.
Este o pasiune care o va purta de la ororile şi tragediile celui de al II-lea Război Mondial până la consecinţele lui devastatoare … de la căsătoria hărăzită de soartă cu un soldat american până la lupta de a-şi făuri o viaţă împreună în America … de la durerile şi bucuriile de mamă până la eliberarea adusă de anii’60 – şi un război care ameninţa să-i dezbine familia.
Puterea Verei – o putere născută din tragedie şi vitregiile sorţii – este cea care o va ajuta să treacă prin toate, să depăşească advesităţile şi să croiască drum legăturilor de iubire şi prietenie care vor dura o viaţă şi o veşnicie.
Este un roman tot atât de bogat, de complex şi plin de dramatism ca viaţa însăşi. Şi Vera Mueller este triumful uluitor al lui Julie Ellis: o femeie plină de curaj, de pasiune şi cu convingeri de neclintit – o femeie cu adevărat ieşită din comun.”

Publishers Weekly

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.063 sec