Pasărea Domnului

Pasărea Domnului
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 616
Format: 13x20

DESCRIERE

Volum recompensat cu premiile Arthur C. Clarke, James Tiptree Jr., Kurd-Laßwitz-Preis şi British Science Fiction AssociationÎn anul 2019, programul SETI recepţionează transmisiuni muzicale din vecinătatea lui Alfa Centauri. Prima expediţie spre planeta-sursă a radiotransmisiilor este organizată de Ordinul Iezuit fără știrea și aprobarea ONU, iar contactul cu ea este pierdut. După 40 de ani, a doua expediţie îl readuce pe Pământ pe unicul supravieţuitor, iezuitul lingvist Emilio Sandoz, care relatează povestea funestă a contactului cu altă civilizaţie.

"Un sclipitor roman despre descoperirea vieţii extraterestre." – Kirkus Reviews

"O lectură fascinantă și un candidat serios la titlul de cel mai bun roman science-fiction al anului." – John Clute, Mail on Sunday

Mary Doria Russell (n. 1950) s-a născut în Chicago și a obţinut doctoratul în antropologie biologică. Pasărea Domnului a fost primul dintre cele cinci romane pe care le-a scris în 15 ani. În 1998 a fost recompensată cu Premiul John W. Campbell Award pentru "cel mai bun autor nou", iar în 2001 a fost inclusă în Gaylactic Spectrum Hall of Fame.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.099 sec