Parintele Arsenie Boca, omul lui Dumnezeu (DVD)

Parintele Arsenie Boca, omul lui Dumnezeu (DVD)
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2012
Pagini: 82 min.
Categoria: Religie

DESCRIERE

Am editat un film documentar extrordinar despre Părintele Arsenie Boca, o personalitate de icoană, pictor de suflete şi de biserici, apostol şi profet al neamului românesc.
Filmul Părintele Arsenie Boca – omul lui Dumnezeu este în regia domnului Nicolae Mărgineanu. Printre persoanele care au lucrat la apariţia filmului se numără şi Ion-Constin Manoliu, Bogdan Ficeag, Maria Ploae şi mulţi alţii.

"Cât asculti de Dumnezeu, atât ascultă si Dumnezeu de tine" Arsenie Boca


În pelerinajul organizat de Fundaţia Arsenie Boca la Prislop, ne-au însoţit şi actriţa Maria Ploae şi soţul ei, Nicolae Mărgineanu, regizorul documentarului „Părintele Arsenie Boca, Omul lui Dumnezeu”, cu mărturii despre viaţa şi minunile sale, realizat de Fundaţie anul acesta.

„Şi eu şi soţul meu ne-am îndrăgostit de părintele Arsenie Boca. N-am ştiut despre el în timpul comunismului şi ne-am ruşinat că am fost contemporani cu un sfânt şi nu l-am cunoscut.

De câte ori merg la Mănăstirea Prislop sunt impresionată. La mormântul său am simţit o mare pace şi o nevoie de a reveni acolo, ca să mă rog tihnit. Am simţit că sunt în faţa unui prieten vechi, care e gata să-mi dea o mângâiere şi un ajutor. Am fotografia lui în camera mea şi mă rog părintelui Arsenie.

Dacă i-am lua drept model pe sfinţi, n-am mai avea atâtea supărări, nu ne-am mai certa pe nimicurile vieţii, am ierta mai uşor şi ne-am da seama că nu avem nevoie de mari averi pentru a fi fericiţi”, a spus actriţa.

Numărul impresionant de credincioşi de la mormânt, întreaga evlavie populară confirmă sfinţenia părintelui la care se roagă din ce în ce mai mulţi români.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.020 sec