Pariază pe tine

Pariază pe tine
Preț: 27,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 168
Format: 13x20

DESCRIERE

Să atragi șansele de succes înseamnă sa faci schimbările necesare pentru a întoarce acele șanse în favoarea ta. Cum? Învățând secretele creației deliberate.


Dacă nu alegem să ne activăm mecanismul interior pentru succes, mecanismul pentru eşec se activează automat, fără să conștientizăm, pentru că este deja programat în conștiința noastră prin condiționările societății în care trăim. Să adopţi o atitudine de câștigător înseamnă să te asiguri că tiparul eșecului nu preia controlul asupra vieții tale.Cum îți poți activa mecanismul interior pentru succes și să-ți construiești o atitudine de câștigător? Robert Anthony, autoritate de talie internațională în domeniul tehnicilor pentru dezvoltare umană, doctorand în Psihologie Comportamentală, știe secretele oamenilor învingători și vorbește despre ele cartea de față, PARIAZĂ PE TINE. Fie că realizezi, fie că nu, te afli chiar acum la o răscruce de drumuri. Ai de ales: continui să-ți trăiești viața așa cum ai făcut-o până acum sau ai nevoie urgentă de transformare care să te propulseze în direcția dorințelor tale? Ești cu adevărat hotărât să-ți reproiectezi destinul și să devii un învingător?Dacă simți că nu-ți valorifici la maxim potențialul și nu-ți urmezi dorințele autentice ale sufletului tău, schimbă ceva! Începe cu tine. Află ce gândesc și cum își trăiesc viața oamenii fericiți și fii unul dintre ei.Robert Anthony
Book About

De mai bine de 30 de ani, Robert Anthony cercetează şi dezvăluie misterele minţii umane. A obţinut doctorandul în Psihologie Comportamentală şi a lucrat ca psihoterapeut, practicant NLP, maestru hipnotizator, trainer în dezvoltare personală şi coach pe probleme de business.

Este licenţiat de către Consiliul American al Hipnoterapeuţilor şi are pregătire superioară în toate formele de Terapie Energetică, fiind membrul Asociaţiei de Psihoterapie Energetică. Autorul a peste 15 cărţi publicate în 22 de ţări, Dr. Robert Anthony a devenit o autoritate de talie mondială în domeniul dezvoltării personale. Titlurile sale sunt renumite la nivel internaţional, îndeosebi Dincolo de gândirea pozitiva, Cum imposibilul devine posibil si Secretul succesului, încrederea totală în tine, cărţi care continuă şi în prezent să fie bestsellere.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.046 sec