Pamantul dimensiunii A 5 - A. Corpurile de lumina

Pamantul dimensiunii A 5 - A. Corpurile de lumina
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 160
Format: 13x20
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

PORTALUL SĂLILOR DIN AMENTI - MESAJUL ÎNALTULUI CONSILIU DE PE SIRIUS

Intrarea Pământului în centura fotonică de lumină a adus progresul civilizaţiei omenirii. Din această cauză au loc mişcări interdisciplinare din partea comisiei intergalactice, pentru a lua măsuri în găsirea unei rezolvări a problemelor comune în reprezentarea fiinţelor umane care sălăşluiesc pe Pământ şi intrarea lor în Sălile din Amenti a fost pusă în aplicare.

In codificările informaţionale şi în cărţile vieţii se află o cheie către portalul fericirii veşnice şi înţelegerea acesteia. Descoperirile de sub piramidele Faraonilor Egipteni din eonii trecuţi au stârnit într-adevăr interesul din partea celor ce conduc omenirea, iar descoperirile care au avut loc îşi caută încă ieşirea în mass-media.

Intr-adevăr, decretul informaţional care a fost descoperit poartă o informaţie şocantă care inspiră veneraţie şi care va propulsa omenirea Intr-o stratosferă a recunoaşterii şi respectului, respect şi veneraţie faţă de planetele vecine.

Portalul către un alt Univers, prin care într-adevăr umanitatea poate călători Intr-o altă dimensiune, a fost descoperit; este un portal de proporţii magnifice ce a fost recunoscut de către cei care deţin cheile sacre ale Universului.

Cu toate acestea, un astfel de portal va rămâne închis până în momentul în care deţinătorii de drept ai cheilor unor astfel de decrete informaţionale, cei şi numai cei care au fost dinainte rânduiţi să ocupe spaţiul sacru al Creatorului, vor apărea şi vor elibera decretele informaţionale ascunse pe care le poartă în ei.

Numai cei câţiva aleşi care deţin adevărata cunoaştere a Creatorului vor putea să meargă către portal şi să-i elibereze măreaţa sa putere pentru toată umanitatea.

Aşa că, până în acel moment care va fi plauzibil pentru o astfel de acţiune, portalul va rămâne un mister pentru cei care l-au găsit.

Multi cercetători din lumea ştiinţifică vor păşi în faţa portalului fără de întoarcere şi totuşi vor fi doar câţiva aleşi, o mână dintre cei care citesc acest mesaj, care vor umbla cu încredere, intrând în portal şi care vor elibera pentru întreaga umanitate conştientizarea energetică ascunsă.

Pentru că într-adevăr sunt printre voi aceia care deţin cheile de la portalul cunoaşterii, fericirii, abundenţei şi sănătăţii, portalul care se deschide într-un alt Univers.

Odată eliberat din adâncimile timpului şi spaţiului, decretul informaţional va inunda întreaga umanitate, restaurând pacea şi armonia şi echilibrul în inimile tuturor, aducând o rezolvare paşnică în marile şi violentele experienţe din lumea noastră, aducând echilibru, în adevărata esenţă a iubirii şi luminii, în adevărata înţelegere a tot ceea ce este.

Şi astfel în sincronizarea divină perfectă, deţinătorii cheii acestui portal vor fi chemaţi să păşească în faţă şi să permită comunicarea divină care să vă scalde în veşnica cunoaştere a unei astfel de misiuni aflate la îndemână.

Să se ştie că veţi fi testaţi, şi numai odată ce aţi trecut de inelul care este de trecut, vă va fi acordat accesul la acest portal şi la cunoaştere de către cel mai înalt consiliu al fiinţei voastre.

……………….

TRANSFORMĂRILE INTERIOARE -NOAPTEA NEAGRĂ A SUFLETULUI

Noua înţelegere a realităţii care vă este oferită tuturor în profunzimea inimii cauzează multă rezistenţă în mulţi pământeni, pentru că într-adevăr multe schimbări energetice au loc acum în vehiculele lor spaţio-temporale.

Şi astfel, cunoaşterea interioară a inimii lor va fi în dezacord cu realitatea exterioară a fiinţei lor, provocând o luptă interioară sau ceea ce adesea a fost cunoscut drept "noaptea neagră a sufletului".

Conflictul interior, armaghedonul interior este ceea ce conduce aceste suflete să iasă afară din propriile lor sine şi să se alăture colectivităţii.

Colectivitatea care este în vecinătatea fiinţei lor. Violenţa pe care o vedeţi desfăşurându-se cu rapiditate pe planetă nu este altceva decât o ciocnire interioară între forţele din interior şi cele din exterior.

Energia care este generată de lupta internă din interiorul vehiculului de timp şi spaţiu îşi caută eliberarea, asemeni unui vulcan. Şi odată ce erupţia a avut loc, energia eliberată din vehiculele lor se va stabiliza în atmosfera voastră.

Lucru care va cere ca mulţi dintre voi să luaţi măsuri, pentru că acţiunea VOASTRĂ va fi necesară în scopul de a curăţa pe deplin atmosfera Pământului de "rămăşiţele" acestei erupţii.

Lumina VOASTRA şi energiile VOASTRE vor intra în deplină activare, permiţîndu-vă să folosiţi flacăra violet şi particulele de aur de la Sursă pentru a recalibra ambianţa lumii voastre cunoscute, croind drum şi aliniind umanitatea cu noua înţelegere a păcii şi armoniei.

Şi astfel energiile pe care voi le percepeţi din perspectiva voastră umană desfăşurându-se rapid pe planeta voastră, prin înteţirea conflictelor la care sunteţi martori prin intermediul mass-mediei timpului vostru, nu sunt altceva decât un efect de curăţare şi recalibrare a schimbărilor care au loc în voi.

Vă repetăm din nou că "erupţiile" trebuie să aibă loc în scopul de a scoate la suprafaţă energiile profund îngropate, permiţând ca ele să fie transformate în lumină, iubire, pace, armonie şi înţelegere.

Energia care este generată din alinierea celor două polarităţi, cea internă şi externă obţinută în boom-ul energetic, explodează prin erupţia vulcanică a conflictului.

Deversându-se în atmosferă, unde aceasta este curăţată şi purificată şi este readusă la starea ei de energie pură, fiind...


DIN CUPRINS:

Ce avem de făcut acum
Adevărul divin.
Trăind în Dimensiunea a 5-a
Cel mai important pas al transformării - acceptarea propriei divinităţi
Etapele ascensiunii în dimensiunea a 5-a
Pe drumul reîntoarcerii - Ascensiunea a început
Inimile noastre în faţa procesului transformării
Scara unităţii conştiinţei
Istoria noastră spirituală se (re)scrie acum
Graţia momentului prezent
Renaşterea Păsării Phoenix
Povestea Siriusiană a Păsării Bennu
Ascensiunea lui Osiris
Uşa spre destin: manifestarea divinităŢii
Viaţa pentadimensională într-o lume tridimensională

Partea a II-a

Energetica corpurilor de lumină
Introducere
Structuri energetice
Corpurile de lumină
Tehnici de activare a corpurilor fotonice
Exerciţiul nr. 1 - Dinamizarea şi energizarea corpurilor fotonice
prin sfera fotonică de deasupra capului
Exerciţiul nr. 2 - Dinamizarea şi energizarea corpurilor fotonice
folosind sfera de sub tălpi
Exerciţiul nr. 3 - Dinamizarea şi energizarea corpurilor fotonice
folosind simultan ambele sfere fotonice
Spiralele ADN
Sinteză pentru cele 12 spirale ADN
Metodă de activare a spiralelor ADN
Conectarea celor 12 spirale ADN ale fiinţei umane cu ADN-ul Terrei
şi ADN-ul Universului
Legătura dintre corpurile de Lumină şi spiralele ADN
Metoda de fixare a conştiinţei în corpurile subtile
Culorile de bază în energetica corpurilor de lumină
Caracteristicile culorilor de bază ale aurei umane

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.049 sec