Palmele oamenilor, minuni spuse si nespuse

Palmele oamenilor, minuni spuse si nespuse
Preț: 13,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 336
Format: 13x20
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Au trecut multi ani de cand parintele profesor Constantin Galeriu mi-a facut una din vizitele sale la Timisoara, insotit de doamna profesoara Luminita-Irina Niculescu, intoarsa nu cu mult timp in urma din S.U.A. Asa am cunoscut-o pe autoarea cartii de fata si tot astfel a inceput colaborarea noastra in cele culturale.
Imi pare bine ca de asta data pot prefata un nou volum pe care il publica, intitulat „Palmele oamenilor”, cuprinzand consideratii, reflectii si meditatii pe marginea unor intamplari, momente de viata, dar si concluzii rezultand dintr-o bogata lectura religioasa, spirituala si duhovniceasca. (...)
Cartea e impartita in 26 de capitole, unele punctand intalniri si intrevorbiri cu diferite personalitati teologice si culturale din tara ori din strainatate (parintele arhimandrit Sofian Boghiu, Padre Sergio, parintele Daniel Oswald Rufeisen, Sir Laurence Olivier), altele dezbatand relatiile dintre dascali si invatacei („A cincea roata”, „Un zece pe tabla”, „Oamenii mari”) sau impartasindu-ne experiente de viata dintre cele mai diverse („Requiescant”, „Triatlon”, „A patra dimensiune”, „Sase personaje pierdute de autor”, „In al noualea cer”). (†Nicolae, Mitropolitul Banatului)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.050 sec