Pacate originare (2 vol.)

Pacate originare (2 vol.)
Preț: 49,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 984

DESCRIERE

Prezentare de carte Don Winslow - Pacate originare (2 vol.)

RĂZBOIUL DROGURILOR A ÎNCEPUT...
Art Keller este agent în cadrul brigăzii antidroguri, care face din munca sa o obsesie şi nu se sfieşte să încalce legea pentru a servi justiţia. Adan Barrera este moştenitorul unui imperiu al narcoticelor, şi îşi ascunde brutalitatea în spatele unui şarm deosebit. Nora Hayden este o prostituată de lux care îşi cunoaşte bine interesele. Iar Sean Callan este un asasin plătit de Mafie, un ucigaş cu sânge rece care s-a săturat de viaţa pe care o duce.

TOŢI SUNT CAPTIVI...
în lumea organizaţiei mexicane intitulată Federación. Din New York şi până în Mexico City, de la Tijuana şi până în jungla Americii Centrale, un război al drogurilor cum nu s-a mai văzut, culminând cu înfruntarea finală de la graniţa dintre Statele Unite şi Mexic.

„Documentarea fără precedent şi atenţia deosebită acordată detaliilor îi conferă romanului robusteţe şi viziune, iar proza sa rapidă ca un staccato te poartă cu naturaleţe prin decoruri şi puncte de vedere diferite. Intriga complexă, personajele bine conturate şi abundenţa de trădări şi răsturnări de situaţie creează un narcothriller perfect.”

Publishers Weekly

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.027 sec