OZN, Cartea Misterelor Extraterestre sau ceea ce nu vor Conducatorii Lumii ca voi sa stiti - Stranger secret files nr. 20

OZN, Cartea Misterelor Extraterestre sau ceea ce nu vor Conducatorii Lumii ca voi sa stiti - Stranger secret files nr. 20
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 430
Categoria: Ezoterism

DESCRIERE

Aproape totul despre misterele extraterestre şi subteranele materiei. Cine au fost şi sunt Zeii-Aventură în oraşul pierdut „Z”. Ce ne ascund Conducătorii Lumii?!.

Predator mai întâi a fost fapt real şi apoi film. OZN-urile in războaiele din Coreea şi Vietnam. OZN-urile din Zona 51 a lui Saddam Hussein. Femeia-liliac. Oamenii cu aripi.

În Războiul din Golf au fost doborâte OZN-uri. Extratereştrii luptă în conflictele militare terestre. Ruşii şi americanii se bat cu extratereştrii.

De ce dispare aurul de pe Pământ?! Pământenii – o rasă conservată, controlată sau subjugată?!

Fragmente din carte:

…există oare o legătură foarte strânsă Marte Terra? Vom încerca să desluşim acest mare secret.

În vremurile străvechi, asocierile astrologice dintre planete şi cotidianul uman erau un fapt firesc, însă, chiar şi în acea perioadă, se pare că exista o concentrare deosebită asupra lui Marte.

Misterul se adânceşte atunci când luăm în considerare aportul ştiinţei modeme, căci, imediat după ce primii sateliţi făcuţi de om s-au aventurat în afara Pământului, pentru a colecta primele fotografii „de aproape” ale planetelor, ceea ce am „primit” dinspre Marte nu au fost „canalele” lui Lowell şi Schiaparelli, ci o lume stearpă, plină de cratere.

Până şi Venus, cu pătura ei groasă de nori, ar fi părut mult mai interesantă decât Marte. Cu alte cuvinte, dacă existase o bază reală a fascinaţiei faţă de Planeta Roşie, datorită acelor primi sateliţi, ştiinţa părea să o anihileze.

Asta însă numai până când Viking a „adus” celebra fotografie a „Chipului”. Din acel moment, artefacte le pline de anomalii şi imaginile ciudate de pe suprafaţa planetei s-au înmulţit precum iepurii, invers proporţional cu disponibilitatea NASA de a discuta în mod deschis despre aceste aspecte.

Aceste anomalii sunt coroborate cu nişte enunţuri uimitoare din texte antice. Semnele de întrebare dar mai ales răspunsurile, încep cu Istoria Antică şi Istoria Străveche...

După cum se poate constata din citatul din Livius, fascinaţia rasei umane în ceea ce priveşte Marte datează cel puţin din perioada clasică. Iar Roma nu era singură în propensiunea de a trasa legături între poporul său şi evenimentele celeste în care erau implicate diverse planete.

Homer înregistrează în Iliada legenda Atenei, care cade pe pământ „ca o stea în flăcări”, ea fiind şi fondarea celebrului oraş Atena. Egiptenii înregistrează un mit similar referindu-se la căderea pietrei Benben pe pământ – piatra Benben jucând un rol crucial în creaţia lumii.

Figulus, un pretor şi neopitagorian roman, prieten apropiat al marelui Cicero, înregistrează o legendă similară despre originile „Celor Măreţi”.

Aceştia „au venit pe pământ într-o stea în flăcări care, atunci când s-a prăbuşit pe Insula Samothrace, a spart toate stâncile în bucăţi mici; acolo, Zeii cei Măreţi şi-au făcut casa”.

În mod interesant, nava de război a acestor „Celor Măreţi” era făurită „din focul cosmic”. După cum se ştie, Zechariah Sitchin interpretează astfel de referiri la nave în flăcări şi stele căzătoare ca pe referiri la o tehnologie sofisticată aflată în posesia unei civilizaţii interplanetare străvechi şi foarte avansată.

Pentru el, astfel de referiri indică clar nişte rachete. Însă „flăcările” ar putea indica ceva încă şi mai sofisticat decât o simplă rachetă. „flăcările” ar putea reprezenta descrierea aurei de ionizare care este emisă atunci când atmosfera normală este ionizată de nişte câmpuri electrostatice şi electromagnetice de putere mare.

……………..

Există o problemă a aşa-numitelor „Rase-Rădăcină" pierdute şi motivelor morale ale Potopului- Diluviului. în mod clar, există elemente comune care se regăsesc în legendele şi textele antice din Orientul Mijlociu:

(1) într-o anume perioadă, situată undeva acum 450.000-250.000 de ani, „Zeii" au fondat „regalitatea", adică o „civilizaţie".

(2) Cândva, după acest moment iniţial, „Zeii" s-au căsătorit şi au început să producă progenituri de spiţă umană, realizând astfel o rasă hibridă de „uriaşi".

(3) După o perioadă în care aceşti regi hibrizi au domnit împreună cu oamenii, a intervenit Potopul, care - se pare - a şters de pe faţa pământului rasa hibridă.

(4) Finalmente, în aproape toate tradiţiile, de la cea biblică la cea sumeriană, se sugerează că Potopul a fost generat de răutatea acestei civilizaţii hibride antideluviene.

De ce progeniturile trebuia să fie „uriaşi" este, într-un anume sens, limpede: dacă părinţii lor proveneau de pe o planetă cu masă şi gravitaţia mai mare decât aceea a Pământului — aşa cum era planeta care a explodat şi a dispărut din sistemul nostru solar —, atunci este clar că orice locuitor al acelei planete ar fi avut o statură şi o forţă mult, mult mai mari decât cele ale pământenilor…


CUPRINS:

Prefaţă

Partea Întâi

1. Aproape totul despre misterele celeste şi subteranele materiei

2. Misterele craniului de cristal al lui Michael Hedges

3. Aventura rară de sfârşit a colonelului Percy Fawcet în căutarea Oraşului pierdut „Z”

Partea a doua

Războiul cosmic – File de jurnal.

OZN-urile în război sau ceea ce „Conducătorii Lumii” nu vor ca Voi să ştiţi

1. Marea sfidare sau OZN – File de poveste

2. Când împăraţii primesc porunci celeste

3. Război în Eden

4. Bomboana de pe colivă sau „Desert Storm Operation”

Partea a treia

UFO – UMOR

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.054 sec