OZN, armata şi serviciile secrete

OZN, armata şi serviciile secrete
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 584
Categoria: Ezoterism

DESCRIERE

O dezvăluire a celor mai mari secrete de pe Pământ - rapoarte militare şi ale serviciilor secrete care arată că OZN-urile există.
OZN-urile rămân o problemă esenţială pentru militari şi pentru comunitatea spionajului. Accesul la informaţiile asociate cu ele este strict limitat la persoanele care „trebuie să ştie". în anul 1960, fostul director al CIA, amiralul Hillenkoetter, a arătat că: „în culise, ofiţeri de rang înalt din Forţele Aeriene sunt serios îngrijoraţi de OZN. Dar mulţi cetăţeni sunt făcuţi să creadă, prin secretizare şi ridiculizare, că obiectele zburătoare neidentificate sunt o prostie". Afirmaţie valabilă si în ziua de azi.
OZN, armata şi serviciile secrete arată că OZN-urile sunt reale şi că ele constituie o problemă actuală pentru guvernele din lumea întreagă. Dovezile prezentate sunt clare, echilibrate si de netăgăduit.

Timothy Good, autor de mare succes şi una dintre cele mai respectate autorităţi în materie de vizite extraterestre, a acumulat mulţi ani de cercetări aprofundate în lumea întreagă şi ne pune în faţă dovezi greu de respins. Cartea de faţă este o expunere convingătoare, cu documente ultra-secrete, interviuri cu martori-cheie şi discuţii cu specialişti din cadrul armatei şi al serviciilor secrete, cu piloţi, politicieni şi oameni de ştiinţă. Cartea este plină de revelaţii, inclusiv privind numărul tulburător de mare de avioane pierdute după ce militarii au atacat OZN-urile sau dispariţia a sute de avioane militare şi civile în timpul unor incidente OZN, la care se adaugă uimitoarele informaţii furnizate de un chirurg care a operat un extraterestru capturat de armata braziliană în 1996.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.017 sec