Ovidiu

Ovidiu
Preț: 27,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 464
Format: 10,7x17,8

DESCRIERE

Marcus Corvinus...

este un tânăr patrician care are parte de vin, femei şi petreceri până-n noapte mult mai adesea decât de o zi lungă muncă. Dar lui Marcus îi plac cel mai mult investigaţiile celor mai bizare crime de la curtea regală, care adesea ascund intrigi nebănuite.

Şi când Doamna Rufia Perilla,

Nespus de frumoasa nepoată a celebrului poet Ovidiu, îi cere ajutorul, lui Corvinus îi este imposibil să refuze. Însă un caz foarte simplu ca aducerea cenuşii poetului înapoi la Roma devine pe neaşteptate o poveste în care secretele, minciunile şi trădarea formează un amestec letal.

"Tată, te rog să mă lămureşti. Spune-mi tu de ce îl urăşte atât de mult împăratul pe un poet mort, încât nu îngăduie nici cenuşii lui să ajungă acasă, la Roma. Explică-mi motivul pentru care, când pun întrebări despre un scandal atât de vechi, încât îl socoteam aproape uitat, toată lumea strânge din buze, ferindu-se, la fel cum procedează şi vestalele ca să-şi apere fetia. Spune-mi de ce era să sfârşesc în apele Tibrului cu beregata tăiată doar pentru că m-am dus să stau de vorbă cu un bărbat pe care Augustus nu l-a exilat, pentru că nu s-a culcat cu nepoata lui. Şi dacă tu pricepi ce înseamnă acest ultim amănunt, te rog să mi-l desluşeşti, pentru că eu singur nu reuşesc.”

David Wishart – Ovidiu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.018 sec