Ospetele nemuririi

Ospetele nemuririi
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012

DESCRIERE

Ospetele nemuririi - Andrei Vartic


…cartea povesteste istoria palpitanta a mesajului matematic si cosmogonic dacic.

Taina ofrandelor umane este pusa in legatura cu fenomenele cosmice care au putut fi cunoscute atit de pitagoreici, cit si de alte fratii de eruditi antici (poate chiar si din epoca zeitelor).

Sunt descifrate maretele constructii matematice de la Gradistea de Munte, com. Orastioara de Sus, jud. Hunedoara, Romania unde dacii au construit o extraordinara capitala rustica intr-o zona muntoasa greu accesibila.

Viata morala a acelor oameni a fost impecabila. Armonia actiunilor lor cu viata cosmosului o necesitate imperioasa. Metalurgia si constructiile acelor oameni minunati sunt, poate, cele mai avansate tehnologii ale antichitatii…

……………………….

Am zis de Andrei Vartic că e un dezminţitor nedeclarat, dar el este, de fapt, un luptător făţis pentru adevărul istoric. Si multe din acţiunile, din cărţile sale si–au avut drept imbold dezacordul cu ceva sau cu cineva:

Lui S. Kramer, de exemplu, care a scris că istoria a început la Sumer, îi răspunde cu studiul „Istoria a început la Mitoc", afirmaţiilor lui Daicoviciu si ale altor arheologi despre necioplitismul si analfabetismul dacilor, le răspunde cu o suită întreagă de cărţi în care dovedeste cu forţă de persuasiune superioritatea civilizaţiei geto–dace în contextul timpului ei. Aceasta e tema vieţii sale.


CUPRINS:

PARTEA I-A

1.De ce Traian n-a cucerit Dacia la 101?

2.Zalmoxis

3.Sanctuarul

4.Epilog


PARTEA A II-A

1.Aritmetica lui Zalmoxis

2.Lumile virtuale ale lui Zalmoxis

3.Unda de timp

4.Lupta cu moartea


PARTEA A III-A

1.Oul dogmatic

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0161 sec