Orgasmul super sexual

Orgasmul super sexual
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 160
Format: 13x20
Categoria: Familia

DESCRIERE

Orgasmul super sexual. Ghidul femeii pentru o satisfactie erotica garantata - Barbara Keesling


…sexualitatea reprezinta una din cele mai pure forme ale dorintei omenesti-scena suprema a interactiunii dintre fiintele umane. Este intalnirea fructuoasa dintre atat de multe lucruri speciale: atingere, legatura la nivel fizic, comunicare, joc, excitatie si intimitate.

Dar de ce oare auzim atat de des, ca femeile, cand fac dragoste, sunt preocupate de intrebarea:

„O sa am orgasm sau nu?“

N-ar fi minunat-atat pentru femei cat si pentru barbati-daca orgasmul feminin ar fi mai degraba un dat decat o incertitudine?


Dr. Barbara Keesling ingaduie acestei fantezii a implinirii sexuale sa devina realitatea fiecarei femei.

Realizand exercitiile sale unice, create pentru a dobandi si a intari stapanirea asupra unei zone din corpul unei femei foarte putin cunoscuta si rar valorificata, devine posibil pentru toate femeile sa-si controleze orgasmul si sa-l poata trai in mod garantat.

Atunci cand cei doi iubiti nu isi mai fac griji in legatura cu orgasmul, presiunea adesea asociata cu amorul dispare, lasand locul unei sexualitati traita in toata plenitudinea sa.

Pentru a atinge acest scop Dr. Keesling ne deschide o cale imbogatita cu recompense senzuale minunate, incluzand exercitii savuroase si romantice care ajuta cuplurile sa redescopere ca sexualitatea e mai mult decat o lupta pentru a ajunge la Marele Final si ca opririle incitante de-a lungul drumului il fac sa merite osteneala.


Fragment din carte:


Fii gata... start!

Inainte sa trecem la exercitiile prin care, de fapt, vei experimenta penetrarea in zona "cul-de-sac'' pentru a atinge orgasmul super sexual, ai nevoie de o incalzire, impreuna cu iubitul tau, prin care sa ajungi la fazele de apogeu si platou.

Diferenta, de data asta, este ca, spre deosebire de exercitiile de apogeu si platou cu partenerul, invatate in Capitolul 3, tu vei fi jumatatea activa.

De data asta, controlul este in mainile-si corpul tau - in totalitate. Descopera cat de mult iti va placea acest fel de experienta!...

Vei avea nevoie de cel putin o ora pentru fiecare din aceste exercitii. Ca si inainte, alege un mediu confortabil, unde nu veti fi intrerupti.

Partenerul tau va trebui sa inteleaga ca, in timpul acestor exercitii, el va ramane pasiv si relaxat tot timpul, comunicand cu tine numai daca simte ceva neconfortabil sau dureros.


Rasfata-ti iubitul cu dezmierdari ale partii din fata ale corpului, urmate de cele ale zonei genitale. Continua cu stimularea orala daca va convine amandurora...
………………………


CUPRINS:

Introducere

PARTEA I
Castigarea controlului

1. Secrete
2. Muschi
3. Miscarea
4. Controlul

PARTEA II
Bucuria abandonului

5. Apropierea
6. Desertul

Anexa. Confortul

Despre autor
Opere alese ale Barbarei Keesling


Autor: Barbara Keesling

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.051 sec