Ordinea nașterii

Ordinea nașterii
Preț: 29,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2012
Pagini: 256
Format: 13x20
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Linda Blair, absolventă de psihologie la Colegiul Wellesley din Massachusetts, a lucrat în cadrul unităţii de comportament animal de la Medical Research Council, Universitatea Cambridge, studiind, împreună cu profesorul Robert Hinde, relaţiile dintre mamă şi sugar la primate. A obţinut ulterior o bursă la Harvard pentru a studia activităţile de joc şi dezvoltarea limbajului la copii și este psiholog clinician specializat în terapia cognitivă.

La sfârşitul anilor 1980 a început să ţină prelegeri în şcoli şi universităţi, pe tema adaptării la stresul examenelor. Participă la emisiuni radio și TV şi a publicat articole în The Guardian şi în revista Psychologies. În prezent, semnează rubrici în The Times şi în revista Junior.

Este membră a comitetului media pe care British Psychological Society îl recomandă comentatorilor de presă, radio şi televiziune, membră a British Psychological Society (unde este associate fellow) şi a fost acreditată de British Association for Behavioral and Cognitive Psychotherapies.

De aceeași autoare: Straigh Talking (2009) și The Happy Child (2010, în curs de apariție la Litera).


Copertă: broşată
Format: 130 x 200 mm
Număr pagini: 256
Data apariţie: martie 2012
ISBN: 978-606-600-584-5

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.042 sec