Oracolul ÎNGERILOR - Contactarea îngerilor, pentru îndrumare, inspiraţie şi iubire

Oracolul ÎNGERILOR - Contactarea îngerilor, pentru îndrumare, inspiraţie şi iubire
Preț: 110,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2008
Pagini: 112
Format: 16,5x23

DESCRIERE

Lăsaţi dragostea îngerilor şi energia lor binefăcătoare să vă pătrundă vieţile!


Îngerii au puterea de a ne proteja pe fiecare dintre noi şi de a ne oferi ajutor, ghidare şi iubire veşnică necondiţionată.
Prin Oracolul ÎNGERILOR, aveţi acum la îndemână calea de a pătrunde această înţelepciune divină. Cele 36 de cartonaşe reprezintă ilustrări simbolice, frumoase şi inspirate ale tuturor ierarhiilor angelice. Fiecare ilustrare a îngerilor Împărăţiilor Cereşti (Cerul Formator, Cerul Creaţiei, Cerul Paradisului) vă oferă inspiraţia divină, claritatea minţii, a cunoaşterii şi a discernământului de care aveţi nevoie în problemele de zi cu zi, în afaceri, în relaţiile de iubire, în carieră, în evoluţia spirituală, dar şi în momentele de cotitură ale vieţii.
Semnificaţia simbolică şi interpretările cartonaşelor cu îngerii tuturor ierarhiilor angelice oferă doar aspecte pozitive de iubire şi de energie binefăcătoare pentru orice situaţie în care vă aflaţi.
Cartea ilustrată care le însoţeşte, cuprinde descrieri ample, simbolism, corespondenţe, explicaţii şi comentarii pentru toţi îngerii reprezentaţi în fiecare cartonaş în parte şi arată cât de simplu şi de eficient se poate utiliza Oracolul ÎNGERILOR.
Lăsaţi dragostea îngerilor şi energia lor binefăcătoare să vă pătrundă vieţile!
Fiţi deschişi faţă de viaţă, deschideţi-vă inimile faţă de Oracolul ÎNGERILOR şi lumea angelică se va deschide către voi, ACUM ŞI AICI!

# Titlul original: The Angel Oracle: Working with the Angels for Guidance, Inspiration and Love
# Numărul de cartonaşe simbolice cu îngeri ilustrate color: 36 ce sunt o sursă practică de iubire, putere şi inspiraţie

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.020 sec