Omul invizibil - Herbert George Wells

DESCRIERE

Omul invizibil - Herbert George Wells 
 
Editie integrala

Intr-un satuc linistit din sudul Angliei, Iping, cu locuitori, rand pe rand, simpatici, creduli si agitati, soseste intr-o zi geroasa de iarna un calator ciudat. N-ar fi nimic bizar ca pe o vreme cumplita, cu zapada deasa si rafale de vant sfichiuitor, un drumet purtand un palton lung, manusi groase, un fular care-i protejeaza fata si tinand intr-una din maini un geamantan mic, se opreste la un han. Dar bandajele care ii acopera in intregime capul, cu exceptia nasului lucios, ochelarii mari, albastri, ce ii ascund ochii, si hainele pe care nu le dezbraca niciodata ii dau un aspect straniu, iar oamenii devin banuitori.

Cine este strainul acesta? Sa fie un hot? Un criminal? De ce pare ca se ascunde si ca nu vrea sa fie vazut de ceilalti? Pentru ce nu iese din camera decat la caderea noptii?

Astfel incepe aventura savantului care a descoperit formula invizibilitatii, unul din romanele celebre ale lui Herbert George Wells, o adevarata capodopera a literaturii SF moderne.

O poveste simpla dar profunda, o reflectie asupra omului animat de un periculos fanatism stiintific, harazit sa sucombe in fata propriilor limite implacabile.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0235 sec