Omul cu masca de fier. Repovestire după romanul lui Alexandre Dumas

Omul cu masca de fier. Repovestire după romanul lui Alexandre Dumas
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 160
Format: 13,7x19

DESCRIERE

Cărţile copilăriei. Nr. 2

Aramis ştie un secret uluitor… şi are un plan îndrăzneţ pe care vrea să-l ducă până la capăt. Philippe, un tânăr ţinut prizonier într-o închisoare franceză încă din copilărie, este fratele geamăn al regelui Ludovic al XIV-lea. Identitatea adevărată a lui Philippe este cunoscută de foarte puţine persoane, printre care şi de episcop, mai precis de Aramis, care are un plan de a-l înlocui pe rege. Va reuşi acest complot? Poate oare Aramis să se bizuie pe prietenii săi Porthos, Athos şi D’Artagnan, că îl vor ajuta dacă nu reuşeşte?
Acum, micuţii cititori se pot bucura de o versiune simplificată, însă nu mai puţin captivantă, a capitolului final din romanul lui Alexandre Dumas, Vicontele de Bragelonne.Prin seria Cărţile copilăriei dorim să le sădim în suflet copiilor sămânţa de lectură, să îi ajutăm să păşească în lumea minunată a cărţilor fără teama de a se afla pe un tărâm necunoscut.

Această serie de cărţi pentru copii conţine repovestiri după faimoase romane clasice ale unor scriitori celebri, care nu ar trebui să lipsească din nicio bibliotecă. Dorim să le stârnim copiilor apetitul pentru lectură, astfel încât nu după multă vreme să li se trezească dorinţa de a citi romanul original.

Considerăm că primele impresii contează, de aceea este foarte important ca primele cărţi citite de copii să fie extrem de captivante, să le deschidă porţile către o lume nouă, care să devină în timp un loc de evadare pentru ei, un refugiu în care să se simtă întotdeauna în siguranţă.Din seria Cărţile copilăriei a mai apărut:

Marile speranţe, de Deanna McFadden după romanul lui Charles Dickens.

Credem că pentru formarea tânărului cititor este absolut necesar un program de lectură care să-l stimuleze şi să-l ajute în viitor să studieze cu uşurinţă.

În seria Cărţile copilăriei urmează să apară:

Black Beauty, repovestire de Lisa Church după romanul original al Annei Sewell

Cocoşatul de la Notre-Dame, repovestire de Deanna McFadden după romanul Notre-Dame de Paris al lui Victor Hugo

Miturile Greciei Antice, repovestire de Diane Namm după versiunile clasice

Odiseea, repovestire de Tania Zamorsky după epopeea lui Homer.Titlu original: Classic Starts: The Man in the Iron Mask. Retold from the Alexandre Dumas original by Oliver Ho
Anul apariţiei: 2012
Număr pagini: 160 / Format: 13,7 × 19 cm
Traducător: Răzvan Năstase
Copertă: / Ilustraţii de Troy Howell
ISBN: 978-606-588-344-4

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cartile Copilariei - Cele mai vândute cărți

Created in 0.045 sec