Omul - calator astral. Biblia - panaceu universal

Omul - calator astral. Biblia - panaceu universal
Preț: 20,50 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 114
Format: 14,5x20,5
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

"Omul este un calator astral, dar pentru a evita ratacirea in timp si spatiu are nevoie de perceperea clara a misiunii pentru care a fost creat.

Biblia este un panaceu universal pentru ca in ea se afla toate raspunsurile care ne vindeca de tot raul trupesc si sufletesc, ea insumand si toate indrumarile prin care putem accede la desavarsirea noastra in asemanare cu chipul lui Dumnezeu.

Conceptul de natura holografica aplicat tuturor sistemelor vii si nevii este reprezentat in Sfanta Treime, ceea ce ne face sa concluzionam ca Scriptura nu este doar o carte religioasã, ci si de stiinta.

Holograma cunoasterii este intregita de argumentele aduse din medicina referitoare la partea vazuta si cea nevazuta din om, investigata tot mai mult in ultima vreme.

Botezul crestinesc reprezinta in termeni moderni o accesare la niveluri superioare sau, cum spune Sfantul Grigorie de Nyssa: „...o restabilire a legaturii originare a lui Dumnezeu cu sufletul.”

Conlucrarea dintre domeniile stiinta, medicina si religie este absolut necesara, intrucat toate sustin acelasi lucru, dar in limbaj propriu."

(Autoarea)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.051 sec