Odiseea

Odiseea
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 160

DESCRIERE

După ce s-a numărat printre învingători în războiul troian, marele erou Ulise îşi începe călătoria spre casă, Itaca. Drumul va dura nu mai puţin de zece ani. Fiind blestemat de zei, care stăpâneau pe atunci pământul, Ulise trece printr-o mulţime de aventuri: se luptă cu Ciclopul mâncător de oameni; biruie vraja fermecătoarei Circe; călătoreşte în lumea întunecată a lui Hades; supravieţuişte după ce ascultă cântecul vrăjit al sirenelor; scapă din ghearele furiosului zeu al mării, Poseidon.

Urmăriţi cum se luptă eroul nostru pentru a-şi regăsi familia şi mai ales cum va reuşi să depă­şească toate obstacolele ivite în cale.

Prin Cărţile copilăriei dorim să le sădim în suflet copiilor sămânţa de lectură, să îi ajutăm să păşească în lumea minunată a cărţilor fără teama de a se afla pe un tărâm necunoscut.

Această serie de cărţi pentru copii conţine repovestiri după faimoase romane clasice ale unor scriitori celebri, care nu ar trebui să lipsească din nicio bibliotecă. Dorim să le stârnim copiilor curiozitatea, astfel încât nu după multă vreme să li se trezească dorinţa de a citi romanul original.

Considerăm că primele impresii contează, de aceea este foarte important ca la început cărţile citite de copii să fie extrem de captivante, să le deschidă porţile către o lume nouă, care să devină în timp un loc de evadare pentru ei, în care să se simtă întotdeauna în siguranţă.

Din seria Cărţile copilăriei au mai apărut:

Marile speranţe, repovestire de Deanna McFadden după romanul lui Charles Dickens

Omul cu masca de fier, repovestire de Oliver Ho după capitolul final din romanul Vicontele de Bragelonne al lui Alexandre Dumas

Black Beauty, repovestire de Lisa Church după romanul Annei Sewell

Cocoşatul de la Notre-Dame, repovestire de Deanna McFadden după romanul lui Victor Hugo

Credem că pentru formarea tânărului cititor este absolut necesar un program de lectură care să-l stimuleze şi să-l ajute în viitor să studieze cu uşurinţă.

În seria Cărţile copilăriei urmează să apară:

Miturile Greciei Antice, repovestire de Diane Namm după versiunile clasice

Odiseea -25%

Traducător: Diana Catindatu

Anul apariției: 2012

Număr pagini: 160

Format: 13,5 × 19 cm

ISBN: 978-606-588-396-3

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0134 sec