O viata si incă o zi - Vol. 3

Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 256
Format: 13x20
Categoria: Romane

DESCRIERE

Adaugă în bibliotecă o carte care cu siguranță va ajunge pe locul întâi pe lista ta cu top cărți de dragoste.

 

Tu ai fi dispus să-ți sacrifici propria fericire pentru persoana iubită? Citește o poveste despre o lume mică, plină de coincidențe, pe alocuri fatale.

 

Descoperă volumul 3 al unei cărți de dragoste care a emoționat peste 100. 000 de cititori.

 

„O viață și încă o zi" e un memento al încercărilor, al încrederii, al dezamăgirilor, al intimității și, nu în ultimul rând, al imperfecțiunii iubirii.Delicatese Literare

 

Sophie și David par că se cunosc de dinainte să se fi născut. Însă o serie de întâmplări tragice îi desparte și lasă în urmă regrete pe care cu greu le pot uita. Volumul 3 al cărții O viață și încă o zi continuă povestea volumului 1 și scoate la iveală o întâmplare pe care David a încercat s-o evite toată viața, dar care acum e mai vie ca niciodată.

 

Destinul, o forță de neînțeles, părea a sculpta o poveste de necrezut. Alaska e răpusă de un incediu masiv în căldura orbitoare a verii, iar David se vede nevoit să intervină. De aici, un singur pas a fost de-ajuns ca viața lui să se schimbe.

 

O carte de dragoste plină de emoții puternice și trăiri intense scrisă cu o sensibilitate aparte. O viață și încă o zi, volumul 3, te va purta pe urmele unui destin spumos în căutarea iubirii eterne.

 

Fragment

 

Nu există niciun arhitect suprem pentru nimic, poate doar un călău necruțător.

 

Cerul rămâne întunecat, chiar dacă ploaia s-a mai domolit și vântul bate în adieri răcoroase, scuturând de apă frunzele încă verzi ale copacilor. În frunzișul acestora, în inima lor, răsună șoapte de vânt într-un foșnet domol.

 

Iarba este încă verde și proaspătă în A. M. P. Cemetery, hrănită de ploi și de lacrimi. Între atâtea trupuri îngropate, venise, iată, și rândul lui să se așeze aici, în odihna de veci. Și era condus pe acest ultim drum de prieteni și de cunoscuți.

 

Tim Web se apropie de ceilalți.

 

Sunt mai multe niveluri de durere, se gândi el și inima i se strângea cu bătăi iregulate. Venise rândul lui să cunoască durerea pierderii unui prieten. Este neplăcută. Copleșitoare.

 

Durerea unei pierderi îți prinde sufletul într-o gheară de fier. Te sleiește de putere și nu-ți rămâne altceva de făcut decât să… plângi. Plângi atât cât ai lacrimi și, abia când obrajii îți sunt arși…, abia atunci nu-ți mai rămâne decât liniștea. Deplină. O tăcere absurdă a minții.

 

Exact această imagine o văzu și Tim atunci când o privi pe Sophie Delph. Pentru ea și-ar fi dorit să rămână puternic. Petrecuseră foarte mult timp împreună în ultimul an, iar Sophie de acum era departe de domnișoara plină de viață și de speranță, mereu zâmbitoare. Sophie Delph care aștepta ziua de mâine ca pe o binecuvântare, cea care nu de puține ori îl invitase la cină și îl făcuse pe Tim să se simtă ca parte din familie, alături de David. Pe câte cărări nebănuite nu îi purtase destinul, până i-a adus aproape, dar, cu siguranță, niciunul dintre ei nu se aștepta ca destinația finală să fie aceasta. Groaznic deznodământ pentru o poveste începută cu aproape doi ani în urmă.

 

Sarah și Abel... povestea aceea avea un sens pentru Tim. Tristă, dar finalul ei a oferit un nou început. Înțelege asta. Este de acord cu planul Universului. În urma lor rămăsese ceva de învățat. O lecție de viață.

 

Dar acum...

 

Nimic. O întâmplare absurdă. Un accident fără noimă ce a curmat o viață. Degeaba caută Tim să înțeleagă un sens mai mare, o lecție sau orice altceva. Caută cu disperare să se agațe de un motiv bine întemeiat, dar, oricât ar cerceta, este de negăsit.

 

Nimic n-are sens. Totul este absurd în lumea asta.

 

O lume în care oamenii buni sunt puși la zid, iar cei răi triumfă. Lumea asta nebună, în care un polițist tânăr care abia pășise în viață este omorât de un drogat. Stupidă, o lume compusă din accidente și nimic mai mult.

 

Despre autor

 

„Fii bun cu cei din jur. Nu știi niciodată ce dramă se ascunde în spatele unui zâmbet.”

 

Alexandru-Mihai Gulie este unul dintre cei mai apreciați scriitori români contemporani. Cartea lui de debut, O viață și încă o zi, a devenit bestselller național, cu peste 100. 000 de volume vândute. Datorită stilului inconfundabil de a scrie, autorul a devenit un veteran al poveștilor de dragoste și al acțiunilor care te poartă în peisaje ce-ți taie răsuflarea.

 

Alex Gulie are un talent nativ, iar cariera de scriitor a fost răspunsul de care avea nevoie pentru a trăi viața pe care și-a dorit-o. Astfel, cărțile de dragoste pe care le-a scris au emoționat peste 100. 000 de cititori și au lăsat în urmă lecții de viață valoroase.

 

Chiar și într-o tăcere absurdă, freamătele sufletului răsună în sufletele oamenilor care se iubesc. Citește cartea de dragoste O viață și încă o zi, volumul 3, și vei descoperi un univers al emoțiilor în care nici cele mai tragice întâmplări nu pot sta în calea pasiunii.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0264 sec