• Reţete adecvate celor 4 grupe sanguine. Ghid culinar practic pentru Alimentaţia adecvată celor 4 grupe sanguine

• Reţete adecvate celor 4 grupe sanguine. Ghid culinar practic pentru Alimentaţia adecvată celor 4 grupe sanguine
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 442
Format: 14x21
Categoria: Diete

DESCRIERE

Daca ati banuit ca nu toata lumea ar trebui sa manânce aceleasi lucruri sau sa faca aceleasi exercitii, aveti dreptate. Grupa dumneavoastra sanguina va reflecta propria chimie interna. Ea va determina felul în care absorbiti substantele nutritive si cum reactionati la stres.

Retete adecvate celor 4 grupe sanguine este un manual esential pentru alcatuirea unui regim individualizat judicios care sa va permita sa consumati alimentele ca si cum ati participa la un festin. Plecând de la tocana de miel la prajituri cu lamâie si de la legume soté la supe delicioase, abia daca veti observa ca, de fapt, ati început un regim care va va îmbunatati sanatatea, greutatea si starea generala de bine.

Include planuri de 30 de zile cu meniuri individualizate pentru fiecare grupa de sanguina. Peste 200 de retete apetisante. Liste de alimente si îndrumari pentru cumparaturi. Un program de alimentatie usor de urmarit.

Planul alimentelor:

Daca grupa dumneavoastra sanguina este 0, atunci consumati multe proteine (carne rosie) si cantitati mici de carbohidrati;

Daca grupa dumneavoastra sanguina este A, ar trebui sa fiti vegetarian (cantitati mari de carbohidrati si putine grasimi);

Daca grupa dumneavoastra sanguina este B, ar trebui sa aveti dieta cea mai variata dintre toate grupele sanguine;

Daca grupa dumneavoastra sanguina este AB, aveti cele mai multe dintre beneficiile si intolerantele grupelor A si B.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.022 sec