O portie zilnica de intelepciune - 365 de inspiratii zilnice pentru o viata traita in inima - 2 volume

O portie zilnica de intelepciune - 365 de inspiratii zilnice pentru o viata traita in inima - 2 volume
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 223 + 259
Format: 13x20

DESCRIERE

Maestrului din fiecare dintre noi.Consideră că această carte este o mână de care te ţii, ca sa te ajuţi să urci pe muntele destinului. În doar câteva minute, în care te retragi din activitatea zilnică, în fiecare zi poţi să iei o porţie de înţelepciune, de înnoire spirituală. Poate că ţi-ar plăcea să savurezi fiecare mesaj, dimineaţa, pentru a-ţi începe ziua cu o notă pozitivă – sau, seara, să treci în revistă, ziua care a trecut, privind-o în lumina unor anumite principii.

Mesajul fiecărei zile conţine o temă, un citat plin de înţelepciune, o parabolă sau o anecdotă din viaţa reală, o rugăciune şi o afirmaţie. După ce citeşti mesajul zilei, închide ochii pentru câteva clipe şi scufundă-te în rugăciune sau afirmaţie. Ia aceste idei puternice în subconştient şi permite-i adevărului să risipească întunericul. Fiinţa divină din tine se va extinde în mod miraculos, pe măsură ce îţi hrăneşti spiritul. Nu există limită la care poate să ajungă vindecarea, inspiraţia şi schimbările pozitive, dacă aplici principiile conţinute în această carte. Urmează-ţi înalta chemare a inimii şi viaţa ta va fi o dovadă a măreţei fiinţe care eşti.

Perspectiva spirituală unică, a lui Alan Cohen, vă va oferi un moment de contemplare pură pentru fiecare nouă zi – fie că sunteţi în căutarea unui moment de pace, înainte de a o începe, fie a unul de inspiraţie, pentru a vă reîncărca forţele la finele ei. Vă va lua doar câteva minute să citiţi meditaţia zilnică, însă înţelepciunea sa va rezona cu voi, de-a lungul întregii zile.


Alan Cohen este autorul a 17 cărţi, printre care se numără şi bestsellerul The Dragon Doesn’t Live Here Anymore şi I Had It All the Time. Alan este co-autor în seria bestsellerului nr.1 New York Times: Chicken Soup for the Soul, iar cărţile sale au fost traduse în 12 limbi. În fiecare lună, editorialul lui Alan, Din inimă, este publicat în 60 de reviste din întreaga lume. James Redfield, autorul cărţii Profeţiile de la Celestine, îl numeşte pe Alan: „Cel mai elocvent purtător de cuvânt al inimii”.

Introducere

Calatoria de-a Iungul unui an de viata reprezinta o aventura minunata §i sacra. Fiecare zi aduce noi ocazii de a ne depa§i limite §i de a ne asuma identitatea supe- rioara. Fiecare nou moment ne invita sa renuntam la frica sa alegem, drept ghid, iubirea.
Calea poate fi grea daca incercam sa o parcurgem sin- guri; chiar atunci cand suntem desavarsiti, trebuie sa cerem sprijin sa Fim dispu§i sa primim ajutor, pentru a putea depasi perioadele de criza. Nu ni se cere sa facem totul de unii sin- guri; Marele Spirit nu ne-ar lasa sa ne simtim abandonati si, de aceea, ne sunt trimisi multi prieteni si multe ajutoare, ca spri¬jin, pe masura ce ne invatam lectiile.
Gandeste-te ca aceasta carte ar fi o mana de care sa te tii, in timp ce urci pe muntele destinului. in fiecare zi, pret de nu- mai cateva minute, poti sa te opresti din activitatea obisnuita si sa inspiri profund suflul reinnoirii spirituale. Vei vrea, poate, sa savurezi de dimineata fiecare mesaj, pentru a-i da un ton pozi- tiv zilei si/sau sa-ti revizuiesti ziua, in lumina acestor principii.
Mesajul din fiecare zi contine o tema, un citat plin de intelepciune, o parabola sau o anecdota din viata reala, o ruga- ciune §i o afirmatie. Dupa citirea mesajului din acea zi, inchide ochii pentru cateva clipe si mediteaza asupra rugaciunii a afirmatiei. Preia aceste idei puternice in subcon§tient §i da-i voie adevarului sa straluceasca si sa inlature orice urma de in- tuneric. Pe masura ce iti vei hrani fiinta launtrica, in tine spi- ritul se va extinde intr-un mod miraculos.
Nu exista limita in ceea ce priveste vindecarea, inspira- tia si schimbarile pozitive de care te poti bucura prin aplicarea principiilor din aceste pagini. Continua sa-ti asculti chemarea superioara a inimii, iar viata ta va fi o marturie a maretiei ce esti.
Alan Cohen

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.044 sec