Numerologie si Destin - Valeriu Panoiu

DESCRIERE

După succesul cărții Astrologia de la Cer la Pământ, Valeriu Pănoiu, unul din cei mai cunoscuți și apreciați astrologi ai României, revine la Editura For You cu un alt veritabil manual de autocunoaștere, de data aceasta prin numerologie. Convins că genialitatea constă în simplitate și că întrebările existențiale își conțin răspunsul în simboluri aflate la vedere, cum ar fi numerele, autorul realizează conexiuni ingenioase și reușește să găsească cel mai accesibil limbaj pentru a explica pe înțelesul tuturor informații pline de sens ce cuprind însuși sensul vieții.
Abordarea generală a numerologiei, cu firele ce o leagă de ştiinţele exacte (matematică) şi, în egală măsură, de științele ezoterice, continuă cu studiul numerologiei personalității, mai degrabă un studiu de psihologie fundamentată pe spiritualitate și tradusă prin coduri numerice, ajungând la ramificațiile numerologiei aplicate în viața de zi cu zi.
Spre deosebire de astrologie, numerologia este o ştiinţă mai abstractă, pe o treaptă superioară de sinteză, implicit mai sentenţioasă, informațiile fiind mai directe și mai clare. Astrologia ne spune de ce
ni se întâmplă ceea ce ni se întâmplă, fiind o știință a conștientizării; numerologia este o ştiinţă a acordării cu ritmurile cosmice, a sincronizării conștiente cu întregul Univers.

 

Despre autor

Astrolog, numerolog și formator, Valeriu Pănoiu s-a născut pe 11 februarie 1981 la Pitești. Este Vărsător cu Ascendent în Gemeni, are Vibrația Nașterii 5 și Destinul 6. Idealist și vizionar, Valeriu înțelege foarte bine că spiritualitatea și ezoterismul nu au valoare dacă rămân la nivel de cunoaștere abstractă. De aceea şi-a pus întreaga activitate de scriitor şi consilier în serviciul oamenilor, pe care îi ajută să se autocunoască şi să-şi conştientizeze deplin rolul pe Pământ, astfel încât, prin alegerile pe care le fac, să trăiască nu numai o viață plină de sens, cu decizii și responsabilități asumate, dar şi să acceseze cea mai înaltă energie pe care o pot atinge, purtătoare de Lumină și Iubire Divină.
Valeriu a realizat și prezentat emisiuni de televiziune consacrate astrologiei și metafizicii, colaborând cu TVR1 (rubrica „Horoscop” din cadrul matinalului România, zi de zi, 2012) și cu B1TV, fiind invitat constant al prestigioasei emisiuni 360 de grade.
    http://valeriupanoiu. blogspot. ro

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.045 sec