Numerologia - Next Level, Next Generation - Valeriu Pănoiu

Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 244
Format: 13x20

DESCRIERE

Numerologia -  Next Level, Next Generation - Valeriu Pănoiu reprezintă continuarea cărții de succes Numerologie și destin. Titlul face referire la nivelul următor de studiu, cel avansat, pentru toți cei ce integrează numerologia în procesele de optimizare a propriei vieți, dar și la conținutul ce permite întocmirea unei fișe de evaluare numerologice prezentate la final

  • puterea numerelor: calculul numărului de putere, interpretarea unor numere inițiatice controversate: 13, 21, 40.
  • puterea literelor: cele 4 planuri de exprimare, energia literelor, diagrama numelui, diagrama combinată, importanța literei inițiale, numerele maestre ascunse.
  •  tehnici de numerologie orientală aplicate în numerologia occidentală: diagrame chinezești, interpretarea numerelor în numerologia chinezească, săgețile de putere și de slăbiciune în grila Lo Shu, feng shui numerologic.
  • semnele corpului în numerologie: numerologia chakrelor, corespondența chakre – numere – planete; principii de numerologie medicală.
  • numerologie previzională: pinacluri, piramida vârstelor, ani karmici și zile karmice, timpul fractal, litera de trecere.
  • numerologia generațiilor: generații înainte și după anul 2000, noile profiluri de personalitate.

 

Astrolog, numerolog, autor, formator. Cărți publicate: ''Astrologia de la Cer la Pământ'', ''Numerologie și destin'', ''Praf de stele. Culegere de astrologie'', ''Cartea relațiilor''. Născut la Piteşti, 11. 02. 1981. Cocoş de Metal. Vărsător cu Ascendent în Gemeni. Studii: Filologie.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0154 sec