NU STIU SA SLABESC

NU STIU SA SLABESC
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Ediția: a II-a
Pagini: 232
Format: 14x20
Categoria: Diete

DESCRIERE

Doctorul Pierre Dukan si-a inceput cariera la Paris ca medic generalist. De 30 de ani este specialist in comportamentul alimentar si in reeducarea functionala si nutritionala. A scris mai multe lucrari despre pierderea in greutate, toate cunoscand un success foarte mare si fiind in prezent epuizate. Este si autorul cartii Dictionnaire de diethetique et de nutrition, recunoscuta de presa ca fiind `Biblia dieteticii`.

O persoana care incearca sa slabeasca are nevoie de un regim pe care sa-l puna in practica rapid si care sa-i ofere repede primele rezultate, motivatia sa fiind astfel intretinuta si intarita. Nu stiu sa slabesc propune un plan de pierdere in greutate pe baza de alimente naturale, fiind unul dintre regimurile cele mai performante si recunoscute regimuri de slabit.
Regimul este structurat in patru faze succesive:

o faza de atac - regimul proteinelor pure - care provoaca un start fulgerator si, in consecinta, pierdere in greutate
o perioada de cursa lunga - regimul proteinelor alternative - care-ti permite sa ajungi dintr-o miscare si fara pauza la greutatea aleasa
un regim de consolidare a greutatii stabilite - menit sa previna saltul inapoi
o faza de stabilizare definitiva, bazata pe o singura obligatie - o zi fixa pe saptamana pentru proteinele pure.

Acest plan de slabit ofera totodata indrumari precise, etape si obiective bine definite si se ocupa de persoana care doreste sa slabeasca incepand din prima zi si continuand pe toata durata acestuia.
Scrisa intr-un limbaj foarte clar, cartea de fata se adreseaza numeroaselor categorii de persoane, de la cele care doresc sa slabeasca numai cateva kilograme, pana la cele care sufera de obezitate avansata, propunandu-le o paleta larga de retete si meniuri.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.055 sec