Nu renunţa niciodată! Ediţia a II-a

Nu renunţa niciodată! Ediţia a II-a
Preț: 13,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 208
Format: 13x20
Categoria: Capital

DESCRIERE

„Lecţiile lui Trump sunt nepreţuite – aceasta este cartea potrivită, la momentul potrivit.“

Robert Kiyosaki

Nu renunţa niciodată!
Trump Never Give Up

„O mare parte din succes depinde de cât de bine puteţi rezista presiunii. Poate părea un adevăr incontestabil şi chiar este, dar există un lucru pe care îl puteţi face. Gândiţi-vă la dumneavoastră ca la un învingător. Concentraţi-vă asupra acestui lucru, în loc să vă lăsaţi roşi de îndoielile şi de teama care vă bântuie. Concentraţi-vă asupra unor analize şi soluţii obiective. Presiunea poate scădea şi dispărea când o înfruntaţi cu o atitudine pozitivă. Chiar dacă nu vă simţiţi de neînvins, măcar jucaţi rolul acesta o perioadă de timp; vă va ajuta cu siguranţă!“Donald TrumpDonald Trump ne relatează aici povestea dramatică a celor mai mari provocări pe care le-a înfruntat, a celor mai disperate momente pe care le-a trăit şi a celor mai mari greşeli pe care le-a făcut. Tenacitatea şi creativitatea l-au ajutat să transforme orice înfrângere într-o victorie. Fiecare capitol conţine povestea unei afaceri, finalizată de Trump într-un anumit moment al carierei sale, şi se încheie cu un comentariu având tentă profesorală, referitor la cum poţi să înveţi din adversităţile vieţii. Inteligent şi plin de inspiraţie, Trump ne susţine când vine vorba să înfruntăm propriile eşecuri, slăbiciuni şi provocări, pentru a le transforma în oportunităţi.Donald J. Trump şi-a început cariera în afaceri lucrând vreme de cinci ani alături de tatăl său, în Sheepshead Bay, Brooklyn, New York. Astăzi, deţine un mare număr de proprietăţi imobiliare prestigioase (pentru uz comercial, hotelier sau rezidenţial), nu doar în Statele Unite, ci şi în Dubai, Istanbul, Panama, Seul, Toronto, Aberdeen şi alte oraşe ale lumii. Afacerile sale s-au desfăşurat de-a lungul timpului în diverse domenii de activitate - transporturi aeriene, cazinouri, televiziune, cărţi, bijuterii, golf, ciocolată, ceai, vodcă etc.

A publicat o serie de cărţi care au devenit bestseller, în prezent fiind considerate titluri de referinţă în literatura economică. S-a implicat şi în domeniul educaţional, fondând Trump University. De asemenea, a investit în presă, radio şi televiziune, producând câteva emisiuni de mare succes.

Donald Trump reprezintă însăşi definiţia poveştii americane de succes, situându-se în topul Forbes al primilor 500 de miliardari ai lumii. Iniţiază permanent noi standarde de excelenţă, extinzându-şi afacerile pe plan naţional şi interna­ţional. Implicarea personală în toate afacerile care îi poartă numele i-a adus renumele actual - se spune despre el că transformă în aur tot ce atinge. Este arhetipul omului de afa­ceri contemporan, un promotor al celor mai bune oportunităţi, un negociator fără pereche şi un filantrop entuziast.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.044 sec