Nu-i usor sa spui adio

Nu-i usor sa spui adio
Preț: 49,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 416
Format: 15x22,5

DESCRIERE

Octombrie 1949...

În faţa unui club în care noapte de noapte se irosesc mici averi, Philip Marlowe îl cunoaşte Terry Lennox, bărbat plin de cicatrici pe partea stângă a feţei, înmuiat bine în alcool. Pe parcursul următoarelor luni, o prietenie ciudată se leagă între cei doi.

Totul se schimbă...

Atunci când Lennox apare pe neaşteptate târziu în noapte la Marlowe acasă, rugându-l să îl conducă până la Tijuana. Marlowe acceptă, cu singura condiţie ca Lennox să nu îi spună nimic despre motivele fugii sale.

La întoarcere...

Marlowe este anchetat de poliţie în legătura cu subita dispariţie a lui Lennox, dar refuzul său e a coopera îl aduce în închisoare, sub acuzaţii de crimă. La puţin timp după ce Lennox trecuse graniţa, soţia sa fusese găsită moartă în piscina casei. În timp ce zvonurile circulă că Lennox s-ar fi sinucis în Mexic, lăsând un bilet în care ar fi mărturisit totul, Marlowe primeşte un mesaj criptic din partea celui dispărut...

„Raymond Chandler a inventat un nou mod de a vorbi despre America, şi de atunci America nu a mai arătat niciodată la fel.”

Paul Auster

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.024 sec