Nu exista tara pentru batrini

Nu exista tara pentru batrini
Preț: 24,95 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 304
Format: 10,6x18
Categoria: Romane

DESCRIERE

Traducere din limba engleza si note de Radu Pavel Gheo

Un autor distins cu premiul Pulitzer, un roman care a rescris definitia westernului, un film cistigator a patru premii Oscar.

Nu exista tara pentru batrini este o carte usor de citit, dar greu de uitat: o poveste cu o intriga alerta, care nu le ofera personajelor nici o sansa, iar cititorilor nici o pauza de respiratie. Debutind cu o tranzactie ratata in urma careia desertul texan se populeaza cu citeva cadavre, un transport de droguri si doua milioane de dolari, sirul de evenimente de o violenta egalata numai de Tarantino in zilele lui bune se indreapta spre un deznodamint sumbru, o oda funebra pe tema degradarii morale a legendarului Vest american.

„Nu exista tara pentru batrini a lui Cormac McCarthy combina atmosfera lui Faulkner si imaginatia lui Tarantino intr-un cocktail exploziv.” (The Globe and Mail)

„Cormac McCarthy este, fara nici o indoiala, cel mai mare scriitor american in viata, iar acest roman, care trebuie citit si pastrat pentru totdeauna in minte, e un cintec de jale avind ca tema coruptia insinuata in vietile noastre, teroarea care mocneste la granitele celor doua Americi.” (Houston Chronicle)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.015 sec