Noul Cod penal si Legea de punere in aplicare. Actualizat 5 ianuarie 2016

Noul Cod penal si Legea de punere in aplicare. Actualizat 5 ianuarie 2016
Preț: 13,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-27-0454-4
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 208
Format: 14,5x20,5
Categoria: Penal

DESCRIERE

Noul Cod penal si Legea de punere in aplicare se adreseaza in primul rand studentilor, constituind instrumentul de baza in studiul dreptului penal material. Cartea este tiparita la un pret accesibil, pe hartie de editie, in format A5 (145x205 mm).

In aceasta lucrare este redat textul noului Cod penal, insotit de dispozitiile interpretative si cele de aplicare, precum si de note de trimitere la reglementarea anterioara si la legislatia conexa.

In plus, este prezentata in extras Legea nr. 187/2012 de punere in aplicare.

Noul Cod penal si Legea de punere in aplicare cuprinde deciziile Curtii Constitutionale prin care au fost declarate neconstitutionale unele dispozitii din noul Cod, precum si toate deciziile de admitere pronuntate, pana la data de 5 ianuarie 2016, de Completul competent sa judece recursul in interesul legii si Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept in materie penala ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie, ale caror motivari integrale por fi consultate online la adresa http://bibliotecahamangiu. ro/.

De asemenea, au fost intocmite o tabla de materii detaliata, precum si un index alfabetic, care nu fac parte din textul oficial, dar ajuta la orientarea si identificarea mai rapida a institutiilor/cuvintelor-cheie cautate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.050 sec